Τέλος ο Κουτσιανικούλης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να υπογράψει σε ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Λαρισαίος επιθετικός ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Βόλου και στο περσινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια (σημείωσε δύο τέρματα), καθώς και σε τέσσερα ματς Κυπέλλου.
Στον Ολυμπιακό ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κουτσιανικούλη, με τη διοίκηση να βρίσκεται σε συζητήσεις με έμπειρο ακραίο μεσοεπιθετικό με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Ο Κουτσιανικούλης δήλωσε στο site της ομάδας www.olympiakosvolou.com: “Ευχαριστώ πολυ την διοίκηση, τον προεδρο της ομάδας, τον μεγαλομέτοχο κ. Τσιμπανάκο, τους συμπαίκτες και όλους γενικά στον Ολυμπιακό Βόλου για την τέλεια συνεργασία που είχαμε. Ωστόσο λόγω κάποιων προσωπικών συνθηκών δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την χρόνια μαζί. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Εις το επανιδείν”.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις