Στη Λάρισα σήμερα οι Μικτές της ΕΠΣΘ

Στη Λάρισα θα μεταβούν σήμερα οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας για να αναμετρηθούν με τα συγκροτήματα της τοπικής Ένωσης στα εξ αναβολής παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Πρώτα θα διεξαχθεί ο αγώνας των Παίδων στις 11.30 στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», ενώ στις 13.30 στο στάδιο…

…«Αλκαζάρ» θα γίνει το ματς των Νέων.
Οι Νέοι της ΕΠΣΘ μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ως τώρα και φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, αυξάνοντας τη βαθμολογική. διαφορά από τις άλλες ομάδες. Τη νίκη θα επιδιώξουν και οι Παίδες, για να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή του 8ου ομίλου. Οι επιλεγέντες ποδοσφαιριστές από τους Ενωσιακούς τεχνικούς Γιώργο Γάτο (Νέοι) και Αντώνη Μάνδαλο (Παίδες) είναι οι:
Νέοι: Σιώμος, Κουτσούκης, Ράπτης, Δημουλάς, Τσανάκας, Αποστολίδης, Χάνος, Παναγιώτου, Παπουτσής, Φραγκογιάννης, Χατζημητροφάνης, Αχ. Κωνσταντίνου, Δημητρίου, Νικογιάννης, Ξηροκώστας, Γιάτσος, Χρηστίδης, Λάμπος.
Παίδες: Κραβαρίτης, Μπαντέλης, Κανούτας, Κακαλιάς, Τετριμίδας, Κουσκουρίδας, Χρόνης, Μπόλης, Τιμπλαλέξης, Θεοδωρίδης, Κωνσταντέλος, Βλιώρας, Κότογλου, Κοντοστάθης, Μεγαγιάννης, Γουργιώτης, Τσίλογλου, Γιοβάνης.
Διαιτητής στον αγώνα των Νέων θα είναι ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ.κ. Ντελέζο και Παραφέστα της ΕΠΣ Λάρισας. Το ίδιο τρίο θα είναι και στο παιχνίδι των Παίδων νωρίτερα, με τη διαφορά ότι θα «σφυρίξει» ο κ. Ντελέζος, ενώ οι κ.κ. Κουκούλης και Παραφέστας θα είναι οι βοηθοί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις