Πύρασος-Ρήγας κοντράρονται σήμερα στη Ν. Αγχίαλο (pregame)

Πύρασος και Ρήγας Φεραίος αναμετρώνται σήμερα Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Και οι δύο προέρχονται από νίκες και έτσι σήμερα θα αγωνιστούν με ακμαίο το ηθικό.
Μετά το εκτός…

…έδρας 1-0 επί του Δωτιέα Αγιάς, που τον έφερε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Πύρασος θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του. Βέβαια, το να κερδίσει τον Ρήγα Φεραίο δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά οι Αγχιαλίτες θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου τους.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή που είναι η εξής: Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Σπύρος Χαλάτσης, Γιάννης Καψιώτης, Αρκάδιος Δημητριάδης, Θανάσης Μπόρας, Σωτήρης Χατζητρακόσιας, Σωτήρης Καραγιώργος, Νίκος Μπασδάνης, Δημήτρης Στεφανής, Χρήστος Πλασταράς, Κώστας Βαγγελάκος, Κώστας Τσιουρέλης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Θωμάς Μυργιώτης, Φάνης Μαλακασιώτης, Αλέκος Αναστασίου, Σταύρος Σαμαράς, Παναγιώτης Κοντοβάς, Αχιλλέας Δαμάσκος, Χρήστος Δαμάσκος. Δύο από τους παραπάνω παίκτες θα αποκλειστούν από την

Ο Ρήγας Φεραίος
Ο Ρήγας Φεραίος ανέβηκε στην 7η θέση μετά την επιτυχία του με 3-1 σε βάρος του Οικονόμου Τσαριτσάνης, παρότι έπαιξε με σημαντικές απουσίες, αλλά και χωρίς προπονητή.
Μάλιστα, ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης δεν θα βρίσκεται ούτε σήμερα στον πάγκο των «κυανολεύκων», διότι φοιτά σε σχολή προπονητών στην Κέρκυρα για την απόκτηση διπλώματος UEFA Α (θα χάσει και το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό). Επίσης, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί ο Γιώργος Αλεξίου, που μετέχει σε στρατιωτική άσκηση, ο τραυματίας Αποστόλης Σφάκας, αλλά και ο πολύπειρος Γιώργος Χατζής, που την περασμένη Κυριακή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Τουλάχιστον, επιστρέφουν οι Νίκος Βουραζέρης και Κώστας Γουτούλης, που δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στον Οικονόμο.
Το κοουτσάρισμα της ομάδας θα το έχουν οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Χατζής. Οι 19 παίκτες που επιλέγηκαν για το σημερινό ματς είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου.

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις