Κρατάει το τρίποντο με Καναλάκι και συνεχίζει να ελπίζει

Κρατάει τους τρεις βαθμούς, ελπίζοντας πως μέχρι την αυριανή μέρα θα γίνουν οκτώ και συνεχίζει στο επόμενο η Νίκη, μετά την αγχωτική επικράτηση επί του Αχέροντα Καναλακίου με σκορ 1-0. Η βολιωτικη ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς όμως να μετουσιώσει την ανωτερότητά της σε μία άνετη νίκη με περισσότερα τέρματα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μέτσε στο 24’ με πλασέ, μετά από σέντρα του Αλεξανδρή.

Πασκούλεφ αντί του τραυματία Παπαδόπουλου

Με τον Πασκούλεφ να παίρνει φανέλα βασικού στη θέση του Παπαδόπουλου, που τελευταία στιγμή έμεινε εκτός 18αδας λόγω κάποιου τραβήγματος που ένιωσε στο ζέσταμα, παρατάχθηκε η Νίκη κόντρα στον Αχέροντα Καναλακίου. Ο Κώστας Βελιτζέλος ανακάτεψε την τράπουλα καθώς επανέφερε τον Κρεββατά στο βασικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Μπαλαράμπε, ενώ ο Μέτσε προτιμήθηκε στη θέση του Κόλα σε ρόλο οργανωτή. Πιο συγκεκριμένα ο Σταυράκης τοποθετήθηκε κάτω από τα γκολπόστ, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Πασκούλεφ, στο δεξί ο Αλεξανδρής, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ναουμίδης – Χολέβας, Μπιτσάκος και Ιβανίδης στον άξονα, στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης ο Κανελλόπουλος, στη δεξιά ο Ελευθεριάδης, Μέτσε σε ρόλο επιθετικού χαφ και ο Κρεββατάς στην κορυφή της επίθεσης.

Το φιλμ του αγώνα

Με Μέτσε το 1-0

Τον απόλυτο έλεγχο της μεσαίας γραμμής απέκτησε η Νίκη με το «καλημέρα», μεταφέροντας τη δράση εντός της περιοχής των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου με πλαγιοκοπήσεις από τα δεξιά με εκφραστή κυρίως τον Στέλιο Αλεξανδρή δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ στο 24’ όταν ο Αλεξανδρής έβγαλε σέντρα «ξυράφι» από τα δεξιά στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μέτσε που πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 1-0.

Πριν το γκολ η Νίκη είχε απειλήσει με κεφαλιά του Κανελλόπουλου στο 7’ καθώς και με σουτ του Ελευθεριάδη στο 12’. Δύο λεπτά πριν το γκολ οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία σε κεφαλιά του Ναουμίδη, με τον Καραπιπέρη να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.

Η πρώτη επίσκεψη των παικτών του Νίκου Βέκιου στα καρέ της Νίκη καταγράφηκε στο 28’ με τον Πάνο να πιάνει δυνατό σουτ και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Η τελευταία φάση για το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν και πάλι για τη Νίκη όταν το σουτ του Κανελλόπουλου στο 35’ πέρασε δίπλα από δεξί δοκάρι του Καραπιπέρη

Στην επανάληψη η ομάδα του Καναλακίου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 58’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Τσιώρο, που είχε περάσει στο ημίχρονο αντί του Κυριακάκη. Ο παίκτης του Αχέροντα έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή απόκρουση ο Σταυράκης.

Δοκάρι για τον Κρεββατά

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Νίκη έχασε σπουδαία ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς. Ο Κρεββατάς έπιασε μακρινή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καραπιπερη.

Για πέντε λεπτά η βολιώτικη ομάδα «σφυροκόπησε» την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα που θα της έδινε αέρα δύο τερμάτων. Ευτυχώς για τη Νίκη αυτή τη δυστοκία δεν την πλήρωσε στο 72′ όταν ο Μακρυγιάννης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Σταυράκη, με τον πορτιέρο της Νίκης να λέει “όχι” στην ισοφάριση.

Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα αναλώθηκε σε προσωπικές μονομαχίες, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Διαιτητής: Στάθης Γκορτσίλας

Βοηθοί: Μποζατζίδης και Παπαναστασίου

Κίτρινες: 31′ Μάρκος, 68’ Κωνσταντίνου, 93′ Κόλα

Σκόρερ: 24’ Μέτσε

Νίκη Βόλου (Κ. Βελιτζέλος): Σταυράκης, Αλεξανδρής (76’ Κόλα), Πασκούλεφ, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης (73’ Μπαλαράμπε), Μπιτσάκος (66’ Κυπτίου), Κανελλόπουλος, Μέτσε, Κρεββατάς

Στον πάγκο: Παπουρτζής, Αποστολίδης, Κανταρτζής, Κυπτίου, Κεμάλι, Κόλα, Μπαλαράμπε

Αχέρων Καναλακίου (Ν. Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Δέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης (46’ Τσιώρος) , Πολυχρονάκης, Λαγός (46’ Μασέρε), Μακρυγιάννης (81’ Τσομπάι), Κωνσταντίνου

Στον πάγκο: Ομασέρε, Ευάγγελος Κωνσταντίνου, Τσιώρος, Τσομπάι, Μουζάκης, Μιζεκιάρι

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις