Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Βόλος με τις εμφανίσεις του

Τέσσερις βαθμούς σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει στο ενεργητικό του ο Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» να βγάζουν δύσκολο πρόγραμμα, καθώς αντιμετώπισαν κατά σειρά τους Ατρόμητο, Άρη και ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος όχι μόνο ήταν ανταγωνιστικός με τις παραπάνω ομάδες, αλλά ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της μέσα στο γήπεδο. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, πιο «δεμένος» και δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος ήταν πολύ καλά στημένος, οι παίκτες του πίεζαν ψηλά, έκλεισαν όλους τους διαδρόμους και δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να γίνεται απειλητικός για το τέρμα του Γκαραβέλη. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν στα καρέ του τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αδυνατούσε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο επιθετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, ο Βόλος, ωστόσο, συνέχισε να ακολουθεί πιστά το πλάνο του, ακόμη και μετά τις αλλαγές του Φερέιρα, ο οποίος ανακάτεψε την τράπουλα, βάζοντας Τζόλη, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Γιαννούλη στον αγωνιστικό χώρο και λίγο αργότερα και τον 16χρονο Κούτσια. Ο ψυχωμένος και αποφασιστικός Βόλος πήρε έναν παλικαρίσιο βαθμό, απέναντι στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ.

Στο 85ο λεπτό οι «κυανέρυθροι» έχασαν τον Ζαν Μπαριέντος. Ο Ουρουγουανός συγκρούστηκε στον αέρα με τον Κρέσπο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα σκίσιμο στο φρύδι.

Επόμενο παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους» είναι με τη Λαμία εκτός έδρας. Η προετοιμασία ήδη έχει αρχίσει, με τον Άνχελ Λόπεθ να καταστρώνει τα πλάνα του, με στόχο η ομάδα να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις