Χ. Σπαθής: «Δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς»

Ο Χρήστος Σπαθής χαρακτήρισε ως άδικο το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα του κόντρα στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Ο αρχηγός του Ρήγα Φεραίου ανέφερε ότι η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ενώ τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σπαθή:

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες που κοσμούν τη Μαγνησία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το παιχνίδι πήγε στο πάθος και στη δύναμη. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά και καθαρά, μέσα στα όρια του ευ αγωνίζεσθαι. Θεωρώ ότι η δική μου ομάδα από το σημερινό αποτέλεσμα αδικείται. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι βάσει ευκαιριών πως δικαιούμασταν τους τρεις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Ακολουθεί έναν άλλο παιχνίδι την Κυριακή που πρέπει από τώρα να το σκεφτόμαστε. Ένα παιχνίδι εντός έδρας με τον Αιγινιακό. Μια από τις πολύ δυνατές ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την αγωνιστικότητα τους, την πειθαρχία τους και τον αυτοσεβασμό που δείχνουν. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Πυράσου. Της εύχομαι καλή συνέχεια και στην αποτίμηση της χρονιάς να έχει πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις