“Τάραξε τα νερά” ο Βόλος με την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα (photos)

Ανεβαίνει επίπεδο ο Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» να κάνουν το… μπαμ, αποκτώντας έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, όπως είναι ο Αμρ Ουάρντα. Το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός τα είχε βρει σε όλα με τον Βόλο και απέμεναν μόνο οι υπογραφές. Συμφώνησε και υπογράφει στον Βόλο ο Ουάρντα.

Σήμερα το απόγευμα ο Ουάρντα ήρθε στο Βόλο, τον υποδέχθηκε η ομάδα Κ17 του συλλόγου, με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Μιχάλη Καπουρνιώτη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο αντιπρόεδρος Νίκος Βαβανέλος, μέλη της διοίκησης, καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας.

Αφού, πρώτα ο Ουάρντα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.

Για τον Αιγύπτιο είναι ο πέμπτος σταθμός στην καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς έχει αγωνιστεί, πέρα από τον ΠΑΟΚ, στον Παναιτωλικό, στον Ατρόμητο και πέρυσι στη Λάρισα. Συνολικά τα πέντε χρόνια που αγωνίζεται στην Ελλάδα έχει να επιδείξει 115 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και 27 γκολ. Επίσης μετρά 15 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος και πέντε τέρματα, ενώ έχει αγωνιστεί σε 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Με την εθνική Αιγύπτου αγωνίστηκε πριν δύο χρόνια στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα. Ο 27χρονος Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο.
Ο Ουάρντα, ο οποίος είναι 30 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου, βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2015 όπου έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Λάρισα. O Ουάρντα θα αγωνίζεται με το 11 στη φανέλα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις