Βελιτζέλος: «Αναγκασμένοι να γυρνάμε το νομό για μία προπόνηση»

Στις δύσκολες συνθήκες που αναγκάζεται να κάνει προπόνηση η ομάδα του, στάθηκε ο Κώστας Βελιτζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το ματς με τον Αχέροντα. Ο κυανόλευκος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι αναγκασμένοι να γυρίζουν όλο το νομό για να βρουν ένα γήπεδο να προπονηθούν. Για τον αγώνα, τόνισε πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να το τελειώσουν νωρίτερα όμως αυτό δεν συνέβη και ο αντίπαλος απείλησε με ισοφάριση. Αναλυτικά:

«Κερδίσαμε ένα παιχνίδι για άλλη μια φορά με το ισχνό 1-0. Όσο κι αν παλέψαμε κάποια στιγμή να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να βγάλουμε ένα 90λεπτο δίχως μεγάλο άγχος και πίεση, γιατί δυστυχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτό είναι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα».

Για τις δύσκολες συνθήκες της προπόνησης
«Έχουμε βελτιωθεί αρκετά σε εικόνα κι αυτό οφείλεται στα παιδιά, που δουλεύουν καθημερινά με δυστυχώς όχι τις καλύτερες συνθήκες. Είμαστε αναγκασμένοι να γυρνάμε όλο το νομό για να κάνουμε προπόνηση κι εκεί σε συνθήκες που όσο κι αν η διοίκηση θέλει να βρει κάτι, δυσκολευόμαστε πάρα πολύ. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί χωρίς το παραμικρό παράπονο τρώνε παραπάνω χρόνο. Είχαν να βελτιώσουν πολλά πράγματα και τα βελτίωσαν σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα, όταν δείχνεις ότι μπορείς να πάρεις πράγματα. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα και να μην κινδυνέψουμε στις δύο φάσεις που βρήκε ο αντίπαλος, μία από λάθος και μία από μακρινό σουτ, να δεχθούμε την ισοφάριση».

Για τη διαιτησία
«Κάποια στιγμή θα πρέπει να λέμε και τα καλά για τους διαιτητές. Συγχαρητήρια γιατί ήταν μια πολύ καλή διαιτησία».

Για τον Αχέροντα Καναλακίου
«Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον συνάδελφο και την ομάδα του. Δεν έχει άδικα δέκα βαθμούς. Είναι ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και διεκδικεί συγκεκριμένα πράγματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις