Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού Β. ο Βουκελάτος, επιβεβαίωση του goalpost.gr

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Γεράσιμος Βουκελάτος. Όπως πρώτοι ενημερωθήκατε από το goalpost.gr Έκλεισε Γεράσιμο Βουκελάτο ο Ολυμπιακός Βόλου, ο 22χονος ακραίος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεράσιμο Βουκελάτο.
Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, με παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Super League, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τους ερυθρόλευκους στην επιθετική τους γραμμή καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική κατάρτιση.
Ο Βουκελάτος ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Πανιωνίου και σε ηλικία 18 συμμετείχε στην πρώτη ομάδα της κυανέρυθρης ΠΑΕ καταγράφονται δέκα συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Στην συνέχεια πήγε στον Πλατανιά για έξι μήνες και κατόπιν στην Καλλιθέα. Στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2019-20 έπαιξε με την Κέρκυρα στη Β’ Εθνική και στη συνέχεια πήγε στον Πλατανιά, παίζοντας επίσης στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλοσωρίζει στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις