Αλλαγές σε πρόσωπα και θέσεις ετοιμάζει ο Παπαδόπουλος

Για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα έχει τα λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πλην του τραυματία Αλέξανδρου Νικολιά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το αυριανό (27/11) παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο Βολο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού…

…μπορεί να υπολογίζει σε δύο πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν και συγκεκριμένα, στους Ντάριο Φερνάντες και Γιώργο Ντάσιο. Επίσης, επιστρέφει από τιμωρία ο Ανέστης Νάστος, ενώ οι Λεόν και Γκουγκούδης που επέστρεψαν την περασμένη αγωνιστική, έχουν αποκτήσει περισσότερο ρυθμό και περιμένει πολλά από αυτούς η τεχνική ηγεσία, ιδιαίτερα από τον Ισπανό μέσο, που θα ξεκινήσει και πάλι στο βασικό σχήμα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες του και τους τόνισε πως δεν θα πρέπει οι ίδιοι να ακυρώνουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και να αδικούν τους εαυτούς τους, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Ζήτησε απ’ όλους περισσότερο πάθος, μεγαλύτερη συγκέντρωση, να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα και να βελτιώσουν την εικόνα τους, ως ομάδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Ανέστη Νάστο να αγωνίζεται ως στόπερ, μαζί με τον Δημήτρη Αρβανίτη, όπως είχε συμβεί και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Κι αυτό, καθώς ο Φερνάντες θα αγωνιστεί στον άξονα μαζί με τον Αντώνη Τσιάρα, με το Ντιέγκο Λεόν να παίζει ως επιτελικός μέσος. Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχει ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις (θα τον δούμε και πάλι ως αριστερό μεσοεπιθετικό), ενώ παραμένει άγνωστο αν θα δούμε ένα σχήμα με Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Έρικ Γουόρντεν στην επίθεση ή ένας από τους δύο θα καθίσει στον πάγκο. Στην περίπτωση αυτή, από τη δεξιά πλευρά θα αγωνιστεί ένας εκ των Τσιλιγκίρη, Γκουγκούδη, Σκοπελίτη.
Στην άμυνα Γιώργος Ντάσιος και Σταμάτης Καρράς διεκδικούν τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ ο Νίκος Μπουτζίκος λογικά θα καλύψει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει και πάλι – εκτός απρόοπτου – ο Κυριάκος Στρατηλάτης.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις