Τουρνουά βόλεϊ διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Τουρνουά βόλεϊ διοργανώνει ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, το οποίο θα διεξαχθεί στο διήμερο 3-4 Οκτωβρίου στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», με τη συμμετοχή έξι ομάδων. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη εξέδωσε δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρει σχετικά:
«Μετά το επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ανδρικού μπάσκετ, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων, ακόμη ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός διοργανώνει ο Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την διοργάνωση αυτή τη φορά του 1ου τουρνουά βόλεϊ γυναικών. Το τουρνουά βόλεϊ γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2020 με την συμπαράσταση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, στον οποίο η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την συμμετοχή έξι ομάδων εγνωσμένης αξίας από Βόλο και Λάρισα στα δύο νικηφόρα σετ. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες είναι: Από την Α2 η Αργώ Βόλου και ο Φιλαθλητικός Λάρισας, από την Β’ Εθνική η Νίκη Βόλου και η Νίκαια Λάρισας και από την τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΚΕΛ ο Γ.Σ. Βόλου και φυσικά ο διοργανωτής Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937.
Το πρόγραμμα των αγώνων που έχει οριστεί είναι το εξής:
Σάββατο 3/10/20
10-11 Ολυμπιακός Β.- Φιλαθλητικός
11-12 Φιλαθλητικός- Γ.Σ. Βόλου
12-13 Ολυμπιακός Β.-Αργώ
13-14 Νίκη Β.-Φιλαθλητικός
14-15 Νίκαια-Γ.Σ. Βόλου
15-16 Νίκη Β.-Αργώ
16-17 Ολυμπιακός Β.-Νίκαια
17-18 Γ.Σ. Βόλου-Αργώ
Κυριακή 4/10/20
10-11 Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β.
11-12 Αργώ-Νίκαια
12-13 Νίκη Β.-Γ.Σ. Βόλου
13-14 Νίκαια-Φιιλαθλητικός
14-15 Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακός Β.
15-16 Νίκαια-Νίκη Β.
16-17 Αργώ-Φιλαθλητικός
17-18 Απονομές- Χαιρετισμοί
Αναμένεται λόγω της δυναμικότητας των ομάδων που συμμετέχουν να διεξαχθούν ωραίοι και θεαματικοί αγώνε,ς στους οποίους οι προπονητές θα δοκιμάσουν τις αθλήτριες και τις τεχνικές που θα ακολουθήσουν στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν.
Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου προπονείται από το τέλος της περασμένης περιόδου από τον Περικλή Ξύδη και φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με επιστροφές και αποκτήσεις νέων αθλητριών και αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Το δυναμικό της ομάδας είναι: Νάντια Βλαχούτσου διαγώνια, Ειρήνη Γκισγκίνη κεντρική, Έφη Γκόντα λίμπερο, Θεοδώρα Γκόγκου πάσα, Έλενα Καβαδία ακραία, Νίκη Κούση κεντρική, Μαριάννα Μανέα ακραία, Βασιλεία Μάντσιου διαγώνια, Φένια Μαργαρίτη λίμπερο, Μαρία-Ξένια Ξύδη πασα/λίμπερο, Σοφία Παπαθανασίου ακραία, Σοφία Πάτση ακραία-διαγώνια, Κατερίνα Ρακοβίτη ακραία, Ελίνα Στεργιοπούλου κεντρική, Ευτυχία Χασιώτη κεντρική, Νατάσα Μαλλιάρα κεντρική, Ελισάβετ Ιωακειμίδου διαγώνια, Σταματιάνα Γερογιάννη ακραία, Σοφία Κατσικογιάννη ακραία, Ελένη Μιχαηλίδου κεντρική, Βαρβάρα Καουνά διαγώνια, Δέσποινα Καλογήρου διαγώνια. Πιθανόν να υπάρξουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και άλλες προσθήκες.
Διαιτητές του τoυρνουά θα είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Παρασκευάς, Ευάγγελος Κολτσίδας, Κατερίνα Σκορδαρά. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους τρεις έμπειρους και καταξιωμένους διαιτητές για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, τον σύνδεσμο διαιτητών, όπως και τις διοικήσεις και τους προπονητές των ομάδων, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας για την διεξαγωγή μιας διοργάνωσης που φιλοδοξία μας είναι να καθιερωθεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων.
Σημειώνουμε, επίσης, ότι οι συμμετέχοντες και χορηγοί της εκδήλωσης θα προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, που θα διατεθούν στο Γηροκομείο Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις