Τριπλή ενίσχυση για Ιάλυσο

Τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε ο Ιάλυσος. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Βολονάκη, Γιάννη Αποστολάτο και Δημήτρη Τσιγάρο.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΙΑΛΥΣΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Βολονάκη, Γιάννη Αποστολάτο και Δημήτρη Τσιγάρο.

Ο Παναγιώτης είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα μας ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Ατσαλένιου.
Ο Γιάννης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Αστέρα Παστίδας.
Ο Δημήτρης είναι 21 ετών τερματοφύλακας και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Α.Ε.Ρ.Α ενώ έχει παίξει και στην ομάδα της Καλαμάτας.
Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, κανονικά συνεχίστηκε και σήμερα, με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα, η προετοιμασία της ομάδας μας στο Οικονομίδειο Γήπεδο όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές χωρίς προβλήματα.
Τα ωράρια των προπονήσεων έχουν διαμορφωθεί ώστε να συμμετέχουν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας και να μην επηρεάζεται το σχολικό τους πρόγραμμα, θέλοντας έτσι να τονίσουμε την σημασία της εκπαίδευσης στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις