Συνεργασία του στίβου της Νίκης Βόλου με την “THESENERGIA – PROTERGIA”

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Γυμναστικού Συλλόγου  Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με την THESENERGIA.gr (Επίσημου Συνεργάτη της PROTERGIA S.A στον Βόλο), το τμήμα στίβου του Συλλόγου κι ο έφορος Γιώργος Τάκης, ενημερώνουν αθλητές και γονείς για τα προνομοιακά προγράμματα της συνεργασίας, για οικιακούς πελάτες κι επαγγελματίες – επιχειρήσεις.

Ήδη στους χώρους προπόνησης του στίβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έχουν τοποθετηθεί ειδικά banners, ενώ στους γονείς των αθλητών του στίβου θα δοθούν και ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια για τις προσφορές οι οποίες φτάνουν μέχρι και το 50%

Η συνεργασία προβλέπει την δημιουργία ενός αποκλειστικού πακέτου Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου με το όνομα ΝΙΚΗ ENERGY (Ενέργεια Νίκης για όλους), τα οποία είναι άκρως προνομιακά για τους φίλους της ομάδας, με εκπτώσεις που αγγίζουν έως το 45 % σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, για όλους τους εργαζόμενους, συνεργάτες, αθλητές, επιχειρηματίες και φίλους της Νίκης Βόλου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται και στο γραφείο της THESENERGIA.gr στο Βόλο (τηλ. 24210 70500- Κ. Καρτάλη 112) .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις