Απαραβίαστη για ακόμα ένα παιχνίδι η εστία του Κεφαλά

Ο Ρήγας Φεραίος αντιμετώπισε χθες σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Ο Αποστόλης Κεφαλάς με τη βοήθεια και τον συμπαικτών του, κράτησε την εστία του ανέπαφη. Αυτή ήταν η τρίτη φορά τη φετινή σεζόν που οι «κυανόλευκοι» κράτησαν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Η αρχή έγινε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Γήπεδο Αρμενίου Λάρισας για τη δεύτερη αγωνιστική, το οποίο έληξε με σκορ 0-0. Η συνέχεια δόθηκε στην ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου, το Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, για τη πέμπτη αγωνιστική, όπου ο Ρήγας αναδείχθηκε και εκεί ισόπαλος, χωρίς τέρματα. Το τελευταίο, όπως αναφέραμε και παραπάνω, ήταν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Πύρασο για την ενδέκατη αγωνιστική, το οποίο διεξήχθη στο Γήπεδο Νέας Αγχιάλου, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το ίδιο, όπως και στα άλλα δύο παιχνίδια.

Ο Αποστόλης Κεφαλάς μπορεί να μη χρειάστηκε να κάνει κάποια εντυπωσιακή απόκρουση απέναντι στον Πύρασο, ωστόσο εκεί που έπρεπε να επέμβει, το έκανε και με το παραπάνω. Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Ρήγα συντόνιζε επίσης την άμυνα του, που είναι σημαντικό προσόν για κάποιον που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Ο Κεφαλάς όπως και οι συμπαίκτες του στο χθεσινό παιχνίδι παίρνουν άριστα για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, διότι για ακόμη ένα παιχνίδι κράτησαν την εστία του Ρήγα απαραβίαστη.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις