Με πολύ …Νίκη το Δ.Σ. της SL2 & Football League και οι τηλεδιασκέψεις

Σκόνη σήκωσε η προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης για την αναπλήρωση των δύο ομάδων που αποσύρθηκαν από την Σούπερ Λιγκ 2, με ομάδες που δεν διαθέτουν την απαραίτητη αδειοδότηση.

Και στις δύο συνεδριάσεις των δύο λιγκών, Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, έγινε αναφορά στην προσφυγή της Νίκης στο διαιτητικό, με εμφανή τη διάθεση να στοχοποιηθεί γιατί διεκδικεί με κάθε έννομο τρόπο το συμφέρον της.

Κατά τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Φούτμπολ Λιγκ, ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε πως η κλήρωση πάει πίσω λόγω της προσφυγής της Νίκης Βόλου. Βέβαια, λίγο αργότερα πρότεινε το πρωτάθλημα να μην ξεκινήσει αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά από την ΕΡΤ. Και όταν αναφερόμαστε σε ικανοποιητικά χρήματα, η αναφορά που έγινε παραπέμπει σε προσφορά χειρότερη από την περσινή. Για την ακρίβεια η ΕΡΤ προσφέρει για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 1.2 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί σε περίπου 50 χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα και η ηγεσία της Λίγκας πρότεινε να ζητήσουν από την ΕΡΤ, μέσω πίεσης που θα ασκήσουν οι κατά τόπους βουλευτές, το διπλάσιο ποσό…

Στη Σούπερ Λιγκ 2 η αναφορά που έγινε για την προσφυγή της Νίκης Βόλου είχε στόχο να την στοχοποιήσει καθώς παρουσιάστηκε πως έγινε κατά απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης. Βέβαια, καμία αναφορά δεν έγινε για την προσφυγή που κατέθεσαν τα Χανιά και ανέτρεψαν την απόφαση της ΕΠΟ και τα υποτιθέμενα «θέλω» της λίγκας για ένα πρωτάθλημα με 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2 και 16 στη Φούτμπολ Λιγκ ή το πρωτάθλημα των δύο ομίλων που ήταν η εναλλακτική πρόταση της Ε.Ε. που θα έπρεπε να δρομολογήσει ο κ. Αυγενάκης.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Σ.Λ.2 και Φ.Λ. με πολύ Νίκη….:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, με απαρτία.

Οι ομάδες ενημερώθηκαν σχετικά με τη συνάντηση του προεδρείου της Λίγκας και της διοίκησης της ΕΡΤ, με την οποία θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής πρότασης και νέα συνάντηση τις επόμενες ημέρες. Ενημερώθηκαν επίσης για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Εστάλη επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη και στον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Στ. Πέτσα για άμεση συνάντηση μαζί τους.

Σχετικά με την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για τον προβιβασμό των ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, το δ.σ. ομόφωνα δηλώνει πως εμμένει στην απόφασή του και συγχαίρει τις δυο ΠΑΕ για την άνοδό τους.

Νωρίτερα σε άτυπη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, οι ΠΑΕ της Football League ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και για την προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά την εκδίκαση της οποίας θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της FL που θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις