Σε άριστη κατάσταση ο Αμρ Ουάρντα

Σε άριστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, όπως φάνηκε από τα εργομετρικά στα οποία υποβλήθηκε, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να λαμβάνει μέρος κανονικά στην προπόνηση και να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ, για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αλλάζει το επίπεδο της ομάδας, με τη διοίκηση της ΠΑΕ να κρατά το καλύτερο για το τέλος, βάζοντας το… κερασάκι στις πετυχημένες, όπως αποδεικνύονται, μεταγραφές.

Αν και ακόμη είναι νωρίς για να μιλάμε για οτιδήποτε στο πρωτάθλημα, ο Βόλος δείχνει με το… καλημέρα πως θα είναι πολύ καλύτερος φέτος, σε σχέση με πέρυσι. Στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία ο Βόλος κατάφερε να διατηρηθεί εύκολα στη Σούπερ Λιγκ. Φέτος, ο πήχης είναι λογικό να μπαίνει ψηλότερα και παρότι αρχικός στόχος των «κυανέρυθρων» είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στην ομάδα είναι η εξάδα και η συμμετοχή του Βόλου στα πλέι οφ.

Ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί, εφόσον η ομάδα συνεχίσει τις θετικές της εμφανίσεις και έχει την ανάλογη συγκομιδή βαθμών, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όπως τονίζουν οι παίκτες στις δηλώσεις τους, ο Βόλος δεν φοβάται καμία ομάδα, κοιτάζει όλους τους αντιπάλους στα μάτια, όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε κάθε ματς θα παίζει αποκλειστικά για τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις