ΑΡΓΩ: Εντός με ΑΟ Σουφλαρίων οι γυναίκες, εκτός με ΣΠΑΚ οι άνδρες

Τον ΑΟ Σουφλαρίων φιλοξενεί η γυναικεία ομάδα της Αργούς στα πλαίσια της  3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου (19:00) στο “Βάκης  Παρασκευόπουλος”. Το ανδρικό  τμήμα αγωνίζεται στην Καρδίτσα όπου και θα  αντιμετωπίσει την ομάδα του ΣΠΑΚ.

Αναλυτικά το αγωνιστικό  Σαββατοκύριακο για τα τμήματα της Αργούς:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ (3η αγωνιστική)

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στην Καρδίτσα, όπου αναμετρώνται η ομάδα του ΣΠΑΚ με την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, για την 3η αγωνιστική. Μετά τον νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου πριν μερικές εβδομάδες, όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος για πρώτη φορά , βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, αλλά σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι όπως είναι αυτό του πρωταθλήματος. Ο προπονητής των κυανέρυθρων δήλωσε σχετικά με αυτό το παιχνίδι:«Το πλεονέκτημα θα είναι υπέρ της ομάδας της Καρδίτσας η οποία έχει μεγαλύτερη εμπειρία λόγω της πολυετούς θητείας της στην Α2 εθνική κατηγορία ,καθώς επίσης έχει μεγαλύτερη πληρότητα στη σύνθεσή της, όπως επίσης διαθέτει και καυτή έδρα . Από την άλλη μεριά η δική μας ομάδα, μετά από ένα χρόνο συμμετοχής στη Β΄εθνική , έχει αποκτήσει πλέον την ομοιογένεια που χρειάζεται σαν ομάδα και αποτελεί ένα αξιόμαχο σύνολο. Πιστεύω λοιπόν ότι θα γίνει ένας πολύ όμορφος και δυνατός αγώνας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε και θα τον αντιμετωπίσουμε σαν ίσος προς ίσο».

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κλειστό Καρδίτσας ,19.00)
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ(Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κλειστό Αλκαζάρ ,19.30)
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ-ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ(Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κλειστό Δεσκάτης ,17.00)
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ-ΑΠΣ ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κλειστό Διστόμου,17.00)
ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΡΕΠΟ
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(3η αγωνιστική)

Τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ υποδέχονται οι γυναίκες της ΑΡΓΟΥΣ, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 19.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών. Τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου και του Μπάμπη Ρήγα έχουν στόχο τη νίκη , η οποία θα βοηθήσει σημαντικά την ανανεωμένη φέτος ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Σάββατο 28 Νοεμβρίου, κλειστό Ν.Ιωνίας 19.00)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ- ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Σάββατο 28 Νοεμβρίου , κλειστό Αλμυρού 17.00)
Φ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάββατο 28 Νοεμβρίου , κλειστό Αμπελώνα 19.30)
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- AO ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ (Σάββατο 28 Νοεμβρίου , κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΛΟΥ 19.00)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις