Χτύπησαν… φλέβα χρυσού στον Βόλο με Δουβίκα

«Φλέβα χρυσού» χτύπησαν οι ιθύνοντες του Βόλου, με την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα και μάλιστα, ως ελεύθερου από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο 21χρονος επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Βόλου και απόλυτα φυσιολογικά ήρθε η κλήση για την Εθνική Ελπίδων, από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιάννη Γκούμα.
Ο Δουβίκας ήδη έχει αγωνιστεί οκτώ φορές με την Εθνική Ελπίδων, ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης και ετοιμάζεται να φορέσει εκ νέου τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος στις αναμετρήσεις με Λιθουανία και Κροατία.
Με την Εθνική Ελπίδων έκανε ντεμπούτο στις 22/3/2019 στο παιχνίδι με την Σλοβακία εκτός έδρας (ήττα με 4-3), παίζοντας για 45 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο, Γεωργία, Σαν Μαρίνο, Γερμανία, Λιθουανία, Τσεχία και Ουκρανία. Από αυτά στα τρία ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, ενώ στα υπόλοιπα πέντε ματς αγωνίστηκε ως αλλαγή.
Από την πρώτη στιγμή στο Βόλο πίστεψαν στην αξία του, ο Λόπεθ τον εμπιστεύεται απόλυτα και τον δικαιώνει, ενώ θα είναι σημαντική η απουσία του Δουβίκα για τους «κυανέρυθρους» στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις