Ενίσχυση με Μαρσέλο Πέντα ο ΑΟ Υπάτου

Την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, Μαρσέλο Πέντα, ανακοίνωσε ο ΑΟ Υπάτου, ομάδα που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μαζί με τις ομάδες της Μαγνησίας.

Αναλυτικά:

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Marcelo Penta.
Ο Penta ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Νιούελς Όλντ Μποϊς της Αργεντινής στην οποία έμεινε έως το 2009. Το καλοκαίρι του 2009 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πιερικού στον οποίο παρέμεινε τρεις περιόδους, μέχρι το καλοκαίρι του 2012 καταγράφοντας 70 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Κατερίνης και πετυχαίνοντας 4 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας, που αγωνίζονταν στην Α’ κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος και είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ. Το καλοκαίρι του 2013 επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγινιακού στον οποίο παρέμεινε έως το 2016 καταγράφοντας 56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2016 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο έμεινε για μια περίοδο έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ, για να μετακομίσει στον ΝΠΣ Βόλος με τον οποίο ανέβηκε στην Super League. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου είχε 29 συμμετοχές και 3 γκολ. Την περσινή χρονιά ο έμπειρος κεντρικός χαφ αγωνίστηκε στη Βέροια και ήταν βασικό στέλεχος στη Football League για τη «Βασίλισσα» του Βορρά.

Καλωσορίζουμε τον Penta στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Marcelo καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις