Τζάμπολ σήμερα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ

Επιστρέφουν στη δράση οι ομάδες της ΕΣΚΑΘ μετά την περσινή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού. Φέτος η διοργανώτρια αρχή φιλοδοξεί να ολοκληρωθεί η περίοδος χωρίς προβλήματα και να έχουμε όμορφο θέαμα στο παρκέ. Ρεπό στην πρεμιέρα για τον 1ο όμιλο έχει ο Ίωνας.
Σημειώνεται ότι στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ μετέχουν οκτώ ομάδες από τον νομό Μαγνησίας και συγκεκριμένα οι Αιολικός, Ανάληψη, Αγριά, ΑΕΒ Διμηνίου, Γ.Σ. βόλου, Ίωνας, Ελευθεριακός και Ανόρθωση, ενώ το γκρουπ συμπληρώνουν οι Κεραυνός, Γ.Σ. Νίκαιας και Νίκαια 2012 από τον νομό Λάρισας.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου (τέσσερις ομάδες) θα παίξουν χιαστί στα πλέι οφ, στις δύο νίκες, με τις νικήτριες να αναμετρώνται στον τελικό απ’ όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής, που θα αναρριχηθεί στην Γ’ Εθνική. Το πόσες ομάδες θα πέσουν (από εννέα έως 11 και από τους δύο ομίλους) θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρχουν υποβιβασμοί θεσσαλικών ομάδων από την Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της πρεμιέρας
Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΘ οι διαιτητές και γραμματείες των αγώνων της πρεμιέρας. Το πρόγραμμα για τον 1ο όμιλο της Α1 είναι το ακόλουθο:
Κλ. Ν. Ιωνίας 17.30 Αιολικός-Κεραυνός, διαιτητές: Π. Μπουγλός, Ηλιόπουλος, γραμματεία: Μαριτσούδη, Βενετσάνος, Μαυρομιχάλης.
Κλ. «Ι. Πατάκης» 17.30 Νίκαια 2012-Ανάληψη, διαιτητές: Γεωργούδης, Δότα.
Κλ. Αγριάς 17.30 Αγριά-ΑΕΒΔ, διαιτητές: Ι. Μπουγλός, Κοντοστάθης, γραμματεία: Γκαλίδη, Ανδριοπούλου, Βελετζάς.
ΕΑΚ Βόλου 18.00 Ανόρθωση-ΓΣ Νίκαιας, διαιτητές: Ζαχαρής, Παπαγιώτης, γραμματεία: Χατζητρακόσιας, Βούλγαρης, Καροτσάκης. Κομισάριος: Μόρφη.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 19.30 Ελευθεριακός-ΓΣ Βόλου, διαιτητές: Γιαννουλής, Καραθάνος, γραμματεία: Μαρούσος, Πασιάς, Πολύζος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις