Υπογράφουν οι «3» στον Ολυμπιακό

Τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ του κάλυψε με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τη Γουλβς για να πάρουν ως δανεικό τον Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο.

Ο Πορτογάλος μπακ ενημερώθηκε πως θα έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν στους «λύκους» και έτσι ψάχτηκε για μία άλλη ομάδα.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων μπήκε και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και σήμερα ο 21χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα (στις 16:15) για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, προτού φύγει ξανά για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Κ21 της Πορτογαλίας.

Ο Μπρούμα, με τη σειρά του, ήρθε τα ξημερώματα στην Αθήνα και τον υποδέχθηκε ο Νίκος Γαβάλας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ο «εκλεκτός» της ομάδας για να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί με την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς.

Μετά από αρκετό ψάξιμο και επαφές των διοικούντων την ΠΑΕ, χθες επήλθε συμφωνία με τον 25χρονο ακραίο που ήρθε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να παίξει ως δανεικός για έναν χρόνο από την Αϊντχόφεν.

Η οψιόν που τοποθέτησαν οι Ολλανδοί δεν είναι απαγορευτική, αφού αν βγάλει μάτια ο παίκτης τα 6,5 δεν θεωρούνται απαγορευτικά.

Τέλος, ο Τιάγκο ήρθε χθες το μεσημέρι και αποτελεί την ανταλλαγή που έγινε μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και της Νότιχγαμ Φόρεστ, καθώς ο Καφού την επόμενη σεζόν θα παίζει στο Νησί.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται ως «οκταροδεκάρι» και ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στο φετινό ρόστερ ο Μαρτίνς.

Ο παίκτης έχει ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και στο διάστημα της διακοπής θα δουλέψει, ώστε να τεθεί στην διάθεση του συμπατριώτη προπονητή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις