Απολαυστικό ματς στο βοηθητικό του ΕΑΚ με τον Πανιώνιο να επικρατεί 4-2 της ΑΠΟΒ (photos)

Ο Πανιώνιος πέτυχε δύσκολη νίκη με αντίπαλο την ΑΠΟΒ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Β’ Όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο μέρος η ΑΠΟΒ έχασε σωρεία ευκαιριών με κύριους εκφραστές τον Γεωργούση στο 21′ που έκανε το σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο αουτ.

Στο 28′ από σέντρα του Ίλιεβ, εξ επαφής κεφαλιά του Παρθένη λίγο άουτ, ενώ στο 35′ ο Ε. Νταϊλάνι βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά ο Χατζηαντωνίου έδιωξε με τα πόδια σωτήρια.

Τέλος, στο 43′ ευθύβολο σουτ του Βαβίτσα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής λίγο άουτ. Το 0-1 έγινε στο 11′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπάκη, αλλά στο 12′ η ΑΠΟΒ ισοφάρισε σε 1-1 με πανέμορφο τελείωμα του Ίλιεβ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από πάσα του Νταϊλάνι Ε.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους έγινε το 1-2 έπειτα από σέντρα ακριβείας του Κιπτιου, ο Καπάκης με όμορφο πλασέ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και μόλις στο 47′ ο Καπάκης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Τσιουγκαντανα με τον ρεφερι της αναμέτρησης κ. Σαμαρά να δείχνει την “άσπρη βούλα” του πέναλτι. Ο Τσακίρης έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Καφετζοπουλου παρά την προσπάθεια του να αποσοβησει τον κίνδυνο (1-3).Στο 72′ σουτ του Κουτσαρνακη, ασθενής απόκρουση του Καφετζοπουλου και ο Τσακίρης προώθησε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-4.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-4 στο 74′ όταν ο Τσόχας “κρέμασε” τον Χατζηαντωνίου ο οποίος ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του σε μια ακόμη αναμέτρηση.

Η ΑΠΟΒ εχασε ευκαιρίες για γκολ στο 70′ με σουτ του Παρθένη που έφυγε λίγο άουτ και στο 87′ τετ α τετ του Νταϊλάνι Ε. που νικήθηκε από τον Χατζηαντωνίου. Για τον Πανιώνιο μονοκόμματο σουτ του Τσακίρη στο 20′ εκτός περιοχής λίγο άουτ και στο 33′ ψιλοκρεμαστό του ίδιου παίκτη άουτ.

ΑΠΟΒ:Καφετζόπουλος, Καπουράνης, Γεωργούσης(46′ Σιαφαρίκας), Τσιουγκαντάνας, Τσόχας, Τερλιγκάκης(55′ Τζιναλάι), Ίλιεβ, Βαβίτσας(85’Λεφούσης), Νταϊλάνι Ε., Χούμπλης(70′ Νταϊλάνι Μ.), Παρθένης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Ράπτης, Βαρσαμάς(45′ λ.τρ.Αλμπανίδης), Μάρκος, Παπακώστας, Φώτου Ι., Φώτου Δ.(75’Βαρβεκης),  Κιπτίου Γ., Καπάκης, Κουτσαρνάκης(85’Τσαλιαγκός), Τσακίρης

Επιμέλεια: Γραφείο Τύπου ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1986

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις