Ευκαιρία για… ξέσπασμα στον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα είναι καταστροφή για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό (27/11) παιχνίδι με τον ουραγό Πανελευσινιακό στο Βόλο, για την 10η αγωνιστική της Football League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ και θα αρχίσει στις 15.00. Η εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής τους έφερε ακόμη…

…πιο πίσω στη βαθμολογία τους «ερυθρόλευκους». Ο Πανελευσινιακός, ωστόσο, είναι μια ομάδα με αδυναμίες τις οποίες ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί και να φτάσει σε μια άνετη νίκη, συνοδευόμενη με καλό ποδόσφαιρο. Το καλό είναι ότι επιστρέφουν δύο παίκτες από τραυματισμό (Φερνάντες, Ντάσιος) και ένας από τιμωρία (Νάστος) και έτσι δίνεται η δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος στις συζητήσεις του με τους παίκτες τονίζει συνεχώς την ανάγκη η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, να αποφύγει τα λάθη που συνήθως κάνει στην άμυνα και έχουν στοιχίσει βαθμούς και φυσικά να μην θεωρήσουν ότι το παιχνίδι θα το κερδίσουν εύκολα, αν δεν δείξουν αγωνιστικότητα και πάθος.

Τα πλάνα του Παπαδόπουλου
Με επιθετικό σχήμα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τόσο τον Ντάριο Φερνάντες, όσο και τον Γιώργο Ντάσιο, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν. Ο Φερνάντες θα αγωνιστεί στον άξονα και ο Ντάσιος ως κεντρικός αμυντικός.
Από εκεί και πέρα, ο Στρατηλάτης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπουτζίκο να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ο Γκουγκούδης ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ο Αρβανίτης θα είναι παρτενέρ του Ντάσιου στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα, ως ανασταλτικός μέσος θα παίξει ο Νάστος (ο Τσιάρας θα μείνει πιθανότατα στον πάγκο), ο Φερνάντες, όπως προαναφέραμε θα παίξει επίσης στον άξονα, ενώ ο Λεόν θα αναλάβει το ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Ο Γουόρντεν θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Ντεπέτρις στην αριστερή, με τον Διαμαντόπουλο να αγωνίζεται ως σέντερ φορ.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Δασκαλάκης, Κυζιρίδης, Καρράς, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Νικολόπουλος, Σκοπελίτης και Τσιάρας.
Εκτός έμειναν ο τραυματίας Νικολιάς και οι Καραμανλής, Ζέρης, Πολύζος, Χρυσοστομίδης, Παναγιώτου, Κυζιρίδης, Κεσίδης και Αλαμάνης.
Στον Ολυμπιακός ελπίζουν πως, παρά το εργάσιμο της ημέρας, οι φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι, στηρίζοντας τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να φτάσουν στη νίκη.

Ο Πανελευσινιακός
Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί σήμερα ο Πανελευσινιακός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με στόχο να κάνει τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους». Η αποστολή της ομάδας της Ελευσίνας βρίσκεται από χθες στο Βόλο. Εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Τσολακίδης παρότι αρχικά δεν εκφραζόταν ανησυχία για την κατάστασή του και οι Μπαντίκος, Ταμπάκης, Μπαρμπόσα, Νικολάου, Χαλιώτης.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Μανιάτης, Στεργιώτης, Λίτσος, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Γκεμίσης, Μπλάνκο, Πούρνος, Δημόπουλος, Μποτωνάκης, Πλαβούκος, Κορνελάτος, Κασνέτση, Ναούμ, Γιαννιτσάνης, Βιγιαφάνε.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Παπαδάκης (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις