Με Δουβίκα ο Βόλος σήμερα κόντρα στη Λαμία (pregame)

Με στόχο τη δεύτερη νίκη στη Σούπερ Λιγκ ο Βόλος αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.30 (Novasports 1) τη Λαμία εκτός έδρας, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.
Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, με τον Άνχελ Λόπεθ να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι, υπολογίζοντας, τελικά, στις υπηρεσίες του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με Λιθουανία και Κροατία, μετά την αποψινή αναμέτρηση. Η διοίκηση της ΠΑΕ κατάφερε και εξασφάλισε σχετική άδεια για τον νεαρό επιθετικό.
Όσον αφορά την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα του Βόλου, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαραβέλης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τέκιο (δεξιά), Φεράρι (αριστερά) και Κολόμπο, Σάντσες στο κέντρο. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ριένστρα και Τσοκάνης, ενώ την μεσοεπιθετική τριάδα θα αποτελέσουν πιθανότατα οι Περέα, Μπαριέντος και Μαρτίνες. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Δουβίκας. Ο Ουάρντα δείχνει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αποστολή μετέχουν επίσης, οι Κλέιτον, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Μπαρτόλο, Νίνης, Κιάκος, Γέντρισεκ και Κρητικός. Να τονίσουμε, πως για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος ο Σωτήρης Νίνης συμπεριλήφθηκε στην 20αδα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τη μέση του.

«Σφυρίζει» ο Παπαδόπουλος
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και Δημήτρης Νατσιόπουλος, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο Άγγελος Αγγελάκης, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.
Διαιτητής VAR θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) και AVAR ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας). Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο Γιώργος Ταπραντζής από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις