Οδηγός για τον Ολυμπιακό Β. το δεύτερο ημίχρονο με Βέροια

Χρήσιμα συμπεράσματα, ως προς την πορεία της προετοιμασίας, είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Στέφανος Ξηροφώτος στο φιλικό με τη Βέροια. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα έβγαλε αντίδραση, είχε περισσότερη ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι της και κατάφερε το 1-0 εις βάρος της να το κάνει 2-1 υπέρ της, για να ισοφαριστεί από τη Βέροια με ένα πέναλτι που μόνο ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν με επιτυχία μια ομάδα που αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες στο Φούτμπολ Λιγκ, η οποία διαθέτει παίκτες έμπειρους, επιπέδου Σούπερ Λιγκ 2 και το παιχνίδι είχε σημαντικό βαθμό δυσκολίας.

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός άρεσε με την εμφάνισή του στο β’ μέρος, ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα παρουσίασε αδυναμίες, τις οποίες εντόπισε η τεχνική ηγεσία και πάνω σ’ αυτές θα δουλέψει, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρωτάθλημα.

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό είναι αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 7/10 στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Σήμερα Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής, ενώ θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο, όσον αφορά τον Τίμο Πατρώνη, ο οποίος δοκιμάστηκε από τον Στέφανο Ξηροφώτο στο φιλικό με τη Βέροια. Ο 20χρονος αμυντικός μέσος θα έχει τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί ή όχι από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις