Με ανατροπή ο Πανσερραϊκός νίκησε την Τρίγλια

Ο Πανσερραϊκός βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στον φιλικό αγώνα με την Τρίγλια, σε σχέση με την ήττα από τον Θερμαϊκό, δίνοντας οι παίκτες καλύτερη αίσθηση, στο νέο προπονητή, Πέτρο Στοΐλα. Ο Σερραίος τεχνικός μετά τις δοκιμές σε τακτική και πρόσωπα την περασμένη εβδομάδα, τσέκαρε ένα πιο ορθολογικό σχήμα.

Οι έμπειροι παίκτες έδειξαν την ποιότητα τους, όταν χρειάστηκε, ενώ οι νέοι και οι νεαροί, φώναξαν με την απόδοση τους, ότι μπορούν να σταθούν στον Πανσερραϊκό της νέας σεζόν.

Η ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος, αφού σε 3-4 εβδομάδες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Οι ελλείψεις στην επίθεση, φάνηκαν, με τους τραυματίες Γκούρτσα και Ολαϊτάν, αλλά ήταν και μια ευκαιρία να πάρουν ευκαιρίες παίκτες, όπως οι Πέτρου και Μέσι, που δείχνουν πολύ καλά στοιχεία.

Κάτι τέτοιο έδειξε και ο νεαρός στόπερ Κουτσίδης, που θα κοντράρει στα ίσα…τις παλιοσειρές για μια θέση στην αρχική 11αδα, βάση εμφανίσεων. Ήταν και πάλι αποκάλυψη, αγωνιζόμενος και ως αριστερό και ως δεξί στόπερ.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και η Τρίγλια έγινε απειλητική απο την αρχή, με τον έμπειρο Μπρίτο. Στην συνέχεια οι «κόκκινοι» ισορρόπησαν το ματς και έχασαν με τον Μέσι και τον Πέτρου δυο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Να σημειωθεί οτι η διαιτησία ήταν κάκιστη και στέρησε ένα καθαρό πέναλτι στον Πανσερραϊκό, πάνω στον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό. Αντίθετα με ευκολία, δόθηκε το πέναλτι εις βάρος του Πίντο, σε κράτημα, με την έναρξη του β΄μέρους, όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Καβουσάκη όμως, για λίγο να μην αποκρούει την μπάλα. Απο το γκολ του Μπρίτο κι έπειτα, οι μεσαία γραμμή των «κόκκινων» κράτησε μπάλα με τους Γεωργίαδη-Τσιμίκα και δημιούργησε φάσεις.

Ο υπο δοκιμή, φορ Αμαντού, κατάφερε με ωραία κεφαλιά, ύστερα απο σέντρα του Γερόλυμου να ισοφαρίσει το σκορ στο 70′, ενώ έκανε και μια καταπληκτική φάση, προσπερνώντας αντίπαλο αμυντικό στο σπριντ με τρίπλα, αλλά χωρίς να σκοράρει. Το γκολ της νίκης, πέτυχε περίπου στο ’80, ο Κασμερίδης που ήρθε απο τον πάγκο, αλλα το…κάρφωσε με κεφαλιά, μετά απο κόρνερ.

Η Σερραϊκή ομάδα, ήταν σοβαρή, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οι παίκτες του Πέτρου Στοΐλα, αλλά και ο ίδιος, επέμειναν και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, δείχνοντας αντανακλαστικά και χαρακτήρα, που απαιτεί η κατηγορία.

Τρομερή αριστερή πτέρυγα με Μέσι και Πίντο, ποιότητα από τους Έλληνες, Τσιμίκα και Γεωργιάδη που συνεργάστηκαν άψογα. Αποκάλυψη ο Κουτσίδης που σε κάθε ματς είναι και καλύτερος, ενώ δείχνει καλά στοιχεία ο Γάλλος Αμαντού που ο Πανσερραϊκός εξετάζει πλέον σοβαρά την περίπτωση του.

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης (Γουναρίδης), Καλί (45΄Κασμερίδης), Κουτσίδης, Ζέρης (Τσόπελας), Πίντο (Γερόλυμος), Κρητικός, Τσιμίκας, Μέσι (Μασκανάκης), Στεργίδης(Κόντσι), Γεωργιάδης, Πέτρου (Αμαντού).

Αποστολή: Γράβας, Όμο.

Εκτός αποστολής: Τεντζέρης, Γιανναράκης, Τριανταφύλλου, Ψάλτης, Ματέα, Παπαβασιλείου, Ολαϊτάν, Γκούρτσας.

Πηγή: serressport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις