Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη για Μετς, προβάδισμα η Μπέτις

Παρασκευή σήμερα και μετά από το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ξαναμπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Δύο επιλογές, λοιπόν, έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το μπάσκετ και συγκεκριμένα την Euroleague.

Κερδίζει η Μετς

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση της Β’ Γαλλίας, Μετς – Μπουργκ Περονάς, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.95 στη Vistabet. Συνεχίζει να βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία η εξαιρετική φέτος Μετς, παρά τις γκέλες των τελευταίων αγωνιστικών. Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες την περασμένη εβδομάδα, καθώς υπέστη σοκαριστική εντός έδρας ήττα με 0-1 απ’ την Οσέρ, αποτέλεσμα που την άφησε στους 27 πόντους. Έτσι, έμεινε στο -2 απ’ την κορυφή, εκεί θέλει να επιστρέψει, ωστόσο για να συμβεί αυτό σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει.

Από την άλλη, «βάλσαμο» αποτέλεσε για την Μπουργκ Περονάς η διακοπή, που χρειαζόταν να ανασυνταχθεί. Βοήθησε σ’ αυτό και η νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με 1-2 επί της Μπερ, αποτέλεσμα που ανέβασε την πεσμένη ψυχολογία, κάτι που φάνηκε περίτρανα στο εντός έδρας 4-1 επί της Παρί την περασμένη εβδομάδα. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για την Μπουργκ Περονάς, που παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, στο -4 απ’ τη σημερινή της αντίπαλο. Ματς με χαρακτήρα ντέρμπι το σημερινό, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο.

Μπέτις με κάλυψη

Δεύτερη πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «2 DNB» σε απόδοση 2.50 στον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, Λεβάντε – Μπέτις. Η Λεβάντε φιλοξενεί την Μπέτις, με τους γηπεδούχους να επιζητούν να δώσουν συνέχεια στο θετικό σερί των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Λα Κορούνια έδωσε τη σκυτάλη στο διπλό ουσίας και ψυχολογίας του «Μολινόν», με την ομάδα του Ρούμπι να «ξεκολλάει» από την τελευταία θέση του πίνακα. Αυτή τη στιγμή η Λεβάντε είναι 19η με 10 βαθμούς, έχοντας πετύχει μόλις μία εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-2).

Η Μπέτις, από την πλευρά της, θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εκτός έδρας εμφανίσεις της. Οι 11 από τους 15 βαθμούς των Σεβιγιάνων στο φετινό πρωτάθλημα έχουν συλλεχθεί μακριά από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», με την ομάδα του Πέπε Μελ να είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Πανηγύρισε τα διπλά επί των Χιχόν (1-2), Βαγιεκάνο (0-2) και Μάλαγα (0-1) και πήρε ισοπαλίες κόντρα σε Βαλένθια (0-0) και Γρανάδα (1-1).Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι απόψε μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Με το κίνητρο της Νταρουσάφακα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με Euroleague. Έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Νταρουσάφακα – Μπάμπεργκ, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -3 πόντων των γηπεδούχων σε απόδοση 1.90. Ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στην Νταρουσάφακα του 3-3 με την Μπάμπεργκ του 4-2 γίνεται μία μέρα μετά την ήττα της Μακάμπι στη Μάλαγα η οποία την άφησε στο 1-6 ρεκόρ. Οπότε αν σήμερα η Νταρουσάφακα νικήσει φτάνει στο 4-3, αποκτά διαφορά τριών νικών από τη Μακάμπι και ουσιαστικά σχεδόν προκρίνεται αφού όχι μόνο η απόσταση δεν καλύπτεται εύκολα με τρεις αγώνες να απομένουν, αλλά την τελευταία αγωνιστική την υποδέχεται και έχει και το +11 από το Τελ Αβίβ. Η Μπάμπεργκ από την άλλη με νίκη προκρίνεται οριστικά στο ΤΟΡ-16.

Ο πολύ σημαντικός Γκόρντον της Νταρουσάφακα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάσσαρι και δεν αγωνίστηκε με τη Γαλατασαράι προφανώς για να μην χειροτερέψει η κατάστασή του αλλά από την ομάδα δεν βγαίνει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για τη συμμετοχή του απόψε. Στον πρώτο γύρο η Μπάμπεργκ είχε νικήσει εύκολα 86-76. Κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες, μεγαλύτερο η γηπεδούχος Νταρουσάφακα που θέλει διάκριση στην Ευρώπη. Αξίζει ποντάρισμα στην γηπεδούχο με την «καυτή» έδρα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις