«Θα στηρίξουμε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης μόνο όταν και αν υπάρξει ξανά»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν απόλυτα τη θέση τους, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή. Σ’ αυτήν υπογραμμίζουν πέραν πάσης αμφιβολίας και διαστρέβλωσης πως θα στηρίξουν «τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μόνο, όταν και αν αυτός υπάρξει ξανά» όπως τονίζουν αυτολεξεί.

Η ανακοίνωση, που υπογράφουν η Αυτόνομη Θύρα 10, ο ΣΦΗ Ασβεστοχωρίου και το Athens Club:

«Μετά τη συνέλευση της Παρασκευής όπου είχαμε τη χαρά να συζητήσουμε σχεδόν με όλες τις πλευρές του οπαδικού κινήματος του συλλόγου μας αλλά και με αρκετές φωνές του φίλαθλου κόσμου της ομάδας καταλήξαμε στην εξής απόφαση.

Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου, την αξιοπρέπεια του, την ταυτότητα του αλλά λαμβάνοντας υπ’ όψιν και καθαρά πρακτικά ζητήματα (βιωσιμότητας, οράματος), γυμνοί από συναισθηματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και μόνο, όταν και αν αυτός υπάρξει ξανά.

Παρακαλούμε να μας επιτρέψετε να μην μπούμε σε παραπέρα ανάλυση της απόφασης μας καθαρά από σεβασμό στον κάθε οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ ξεχωριστά ο οποίος είναι το λιγότερο ταλαιπωρημένος από τέτοιες αναλύσεις και ειδήσεις. Όσοι ήθελαν ξέρουν, όσοι θέλουν μπορούν να μάθουν.

Τα πάρτι μας θα συνεχιστούν κανονικά τη φετινή χρονιά σε μπάσκετ και βόλεϊ έστω και έξω από τα γήπεδα όπου θα αγωνίζεται η ΗΡΑΚΛΑΡΑ μας!

ΥΓ: Η περιουσία του ΗΡΑΚΛΗ κινητή και ακίνητη ανήκει σε όλο τον σύλλογο και καλό είναι να παραμείνει εκεί που βρίσκεται. Ήρεμα το λέμε!

Αυτόνομη Θύρα 10

Athens Club

Σ.Φ.Η. Ασβεστοχωρίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις