«Χειρότερη η Super League2 από την Football League»

Η σκέψη να αποσυρθεί στα 33 του κερδίζει έδαφος στο μυαλό του Γρηγόρη Μάκου, όπως εξομολογήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο, εκφράζοντας τη δυσφορία του για πολλές καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Νιώθω περίεργα, έχουν περάσει διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου. Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλο και χειροτερεύουν και αυτό μας φέρνει πιο κοντά στο να απομακρυνθούμε. Μεγάλος δεν είμαι, αλλά δυστυχώς με έχουν… μεγαλώσει άλλοι. Όταν στα 30-31 σταματάς από την Super League για ανεξήγητους λόγους, το σκέφτεσαι… Το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή δεν είναι εφ’ όρου ζωής. Θα ήθελα όμως ένα καλύτερο φινάλε. Δεν λέω ότι θα ήθελα να τελειώσω στην ΑΕΚ ή στο εξωτερικό. Το σκέφτομαι σιγά-σιγά να σταματήσω. Έχω στο μυαλό μου να μείνω στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι από τη θέση του προπονητή. Τουλάχιστον δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή», τόνισε ο άλλοτε διεθνής μέσος που έχει περάσει από ΑΕΚ και Πανιώνιο μεταξύ άλλων.

Επίσης αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις με τον Γιάννη Μανιάτη για να βοηθήσει τον Πανιώνιο. «Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον Γιάννη Μανιάτη για να βοηθήσω. Είτε για να παίξω, είτε για να βοηθήσω από κάποιο πόστο. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Γίνεται μια καλή προσπάθεια. Θα πρέπει να περάσει αυτή η δύσκολη χρονιά για να κοιτάξουμε το μέλλον. Θα βοηθήσουμε όλοι την ομάδα».

Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό του για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Αυτή τη στιγμή τα συμβόλαια που συζητιούνται ακόμη και για Super League είναι αστεία. Αν ήμουν νέος τώρα, θα κοιτούσα να φύγω. Παροτρύνω τα παιδιά να πάνε έξω κι αν πάνε εκεί να μην ξαναγυρίσουν ποτέ. Ακόμη και στην Κύπρο είναι καλύτερα. Στη Γερμανία που πήγα και ήταν δεύτερη κατηγορία χάρηκα το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα η Super League 2 είναι χειρότερη και από τη Football League», ανέφερε.

Για το λόγο που δεν έμεινε στην Καλαμάτα, είπε: «Είχα μιλήσει με τον πρόεδρο, μετά καθυστέρησαν τα πράγματα και δεν είχα περαιτέρω ενημέρωση. Το να μαθαίνεις από σάιτ ότι φεύγεις δεν είναι ευχάριστο. Αν ήμουν μικρότερος θα με πείραζε, αλλά πλέον έχω μάθει».