Με υπογραφή Δουβίκα ο Βόλος “άλωσε” και τη Λαμία

Οι παίκτες του Άνχελ Λόπες έδειξαν πιο ομάδα και με τον Μαρτίνες να μοιράζει ασίστ και τον Δουβίκα να τις αξιοποιεί, ο Βόλος πέρασε από το «Αθανάσιος Διάκος» με 1-2.

Ο Νικολάς Μαρτίνες ήταν γνωστό ότι είναι μπαλαδόρος. Στον Άρη ο 33χρονος Αργεντινός δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις αρετές του, ενώ είχε περάσει κι από τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Δουβίκας γνωρίζαμε ότι ήταν ένα σπουδαίο ταλέντο, στο παρελθόν κι όταν ήταν στον Αστέρα Τρίπολης ακούγονταν πολλές ομάδες του εξωτερικού, όμως, ο ίδιος δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε. Φαίνεται ότι στον Βόλο βρήκε αυτό που αναζητούσε.

Στο ματς με τη Λαμία, λοιπόν, ο Μαρτίνες κερνούσε και ο Δουβίκας εκτελούσε με αποτέλεσμα οι Βολιώτες να πάρουν σπουδαία νίκη στο «Αθανάσιος Διάκος» με 1-2. Ο 21 ετών φορ πέτυχε και τα δύο γκολ από ασίστ του Μαρτίνες, έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα και βοήθησε τον Βόλο να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία με τη δεύτερη νίκη του. Η Λαμία ήταν ουραγός με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και καιγόταν για νίκη. Ο Βόλος είχε μία νίκη στη πρεμιέρα, ήττα εντός με Άρη και ισοπαλία με ΠΑΟΚ και ήθελε να εδραιωθεί στις πιο υψηλές θέσεις. Και το κατάφερε

 Σχηματισμοί

Ο Γιώργος Πετράκης για τη Λαμία ξεκίνησε τον Θεοδωρόπουλο στο τέρμα, τον Σκόνδρα δεξί μπακ, τον Σαραμαντά αριστερό και τους Βύντρα, Αντέτζο στόπερ. Στα χαφ τους Γκούγκα, Μπεχαράνο, δεξιά τον Καραμάνο, αριστερά τον Βασιλόγιαννη και μπροστά τους Χατζηστραβό, Μπιανκόνι.

Ο Βόλος είχε τον Γκαραβέλη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Τέκιο, αριστερά τον Φεράρι και στόπερ τους Σάντσες, Κολόμπο. Στα χαφ τους Τσοκάνη, Ριένστρα, δεξιά τον Μαρτίνες, αριστερά τον Περέα και τον Μπαριέντος πίσω από τον Δουβίκα.

Το 0-1

Στο 11’ ο Ριένστρα έκανε το δεξί σουτ από 20 μέτρα, αλλά ήταν αδύναμο και κατέληξε στα χέρια του Θεοδωρόπουλου. Στο 18’ είχε μεγάλη ευκαιρία η Λαμία. Κεφαλιά του Καραμάνου για τον Χατζηστραβό, το αριστερό σουτ του νεαρού στο ύψος του πέναλτι κατέληξε στα χέρια του Γκαραβέλη. Στο 20’ σουτ του Τσοκάνη μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος και στο 24’ έγινε το 0-1. Λάθος πάσα του Αντέτζο, ο Μαρτίνες πήρε τη μπάλα και πάσαρε αμέσως στον Δουβίκα, ο οποίος από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία.

Στο 32’ δόθηκε πέναλτι για τη Λαμία, αλλά ακυρώθηκε από το VAR, αφού η παράβαση του Τέκιο στον Βασιλόγιαννη ήταν εκτός περιοχής.

Χαμένο πέναλτι κι εξιλέωση Μπιανκόνι!

Στο 45’ ο Κολόμπο έκανε τραγικό λάθος, βρήκε τη μπάλα με το χέρι και αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν καθαρό, αλλά ο Γκαραβέλης νίκησε τον Μπιανκόνι από την άσπρη βούλα! Ο Βραζιλιάνος, όμως, εξιλεώθηκε στο 48’ με το 1-1. Ο Σκόνδρας από δεξιά έδωσε στον Καραμάνο, αυτός έκοψε στον Χατζηστραβό, ο οποίος απέφυγε τον αντίπαλό του και γύρισε στον Μπιανκόνι. Αυτός με πλασέ σε άδεια εστία ισοφάρισε.

Ξανά Δουβίκας

Στο 53’ σουτ του Φεράρι, απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος, αλλά στο 65’ ο Δουβίκας είχε και δεύτερο γκολ. Ο Μαρτίνες γύρισε από δεξιά και ο Δουβίκας σε άδεια εστία σημείωσε το 1-2, το οποίο κράτησε έως το τέλος ο Βόλος.

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα (45’+3’ λ.τρ. Τζανετόπουλος), Γκούγκα (65’ Βασιλακάκης), Μπεχαράνο (75’ Μπουλούλης), Χατζηστραβός (75’ Αραμπούλι), Καραμάνος, Βασιλόγιαννης (46’ Ντέλετιτς), Μπιανκόνι.

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Γκαραβέλης, Τέκιο (55’ Ντεντάκης), Φεράρι, Σάντσες (23’ λ.τρ. Δημόπουλος), Κολόμπο, Ριένστρα, Τσοκάνης, Περέα (81’ Κιάκος), Μπαριέντος (55’ Γκουαροτσένα), Μαρτίνες, Δουβίκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις