Δύο μεταγραφές ετοιμάζει η Βέροια

Για άλλες δύο μεταγραφές πηγαίνει πλέον η Βέροια, μετά την απόκτηση την περασμένη εβδομάδα, των Άγγελου Οικονόμου (χαφ) και Κώστα Αποστολόπουλου (επιθετικός).

Σύμφωνα λοιπόν και με τα λεγόμενα του προπονητή της “Βασίλισσας του βορρά” Παύλου Δερμιτζάκη, θα αποκτηθεί ακόμη ένα στόπερ και ένα αμυντικό χαφ, ενώ υπό προϋποθέσεις θα κινηθεί η ομάδα και για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ.

Σίγουρη θεωρείται για τους Βεροιώτες και η απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Σάββα Μούργου, ο οποίος θα ανακοινωθεί άμεσα. Ο παίκτης προπονείται με την ομάδα εδώ και ένα μήνα, έχει χρησιμοποιηθεί σε όλα τα φιλικά και άφησε μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις.

Άλλωστε ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε προαναγγείλει ουσιαστικά την απόκτηση του Μούργου, στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με την ΑΕΠ Κοζάνης, τονίζοντας: «Είναι πολύ καλός και ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει παραστάσεις κι εμπειρίες από Αγγλία. Έχω προτείνει στην διοίκηση την απόκτησή του, γιατί θέλω στο ρόστερ μου ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Πηγή: kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις