“Κόλπο γκρόσο” με Τάνκοβιτς έκανε η ΑΕΚ

Το… κόλπο γκρόσο στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η ΑΕΚ, η οποία γνωστοποίησε χθες το βράδυ πως ήρθε σε συμφωνία για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Η «Ένωση» κινήθηκε αστραπιαία για τον Σουηδό εξτρέμ στο φινάλε των μεταγραφών, ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία και της αποδέσμευσης του Μπράιτ Ενομπακάρε.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν, μάλιστα, έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Οι πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως οι ετήσιες απολαβές του Τάνκοβιτς θα ξεκινούν από τις 350.000 ευρώ, ενώ τον Ιανουάριο οι εκπρόσωποί του αξίωναν τα διπλάσια (700.000 ευρώ) ετησίως.

Ο 25χρονος άσος αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και μετά να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Να σημειωθεί, επίσης, πως μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα η ΑΕΚ πρέπει να δηλώσει την ευρωπαϊκή της λίστα για τους αγώνες του Europa League, αφού δεν υπάρχει σχετική δυνατότητα για αλλαγή στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ για την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις