Πήρε άριστα ο Βόλος στην τακτική κόντρα στη Λαμία

Κάτι ήξεραν στο Βόλο και έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου ο Δουβίκας να εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΟ και να ενσωματωθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας με την Εθνική Ελπίδων, στην οποία κλήθηκε για τις αναμετρήσεις με Λιθουανία και Κροατία.
Ο νεαρός επιθετικός με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία (στη νίκη του Βόλου με 2-1) ήταν αναμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης και έδειξε πόσο δεινός σκόρερ είναι. Όπως και στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, έτσι και χθες με τη Λαμία, ο Δουβίκας ήταν αυτός που οδήγησε τον Βόλο στη νίκη. Ήδη έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Ο Βόλος είχε πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νίκολας Μαρτίνες να κάνει σπουδαίο παιχνίδι (δημιούργησε και τα δύο τέρματα της ομάδας του) τους Ριένστρα και Τσοκάνη να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στη μεσαία γραμμή, ενώ γενικά όλη η ομάδα ήταν άριστα τακτικά στημένη στο γήπεδο.
Ο Άνχελ Λόπεθ δεν επεφύλαξε εκπλήξεις, όσον αφορά την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι, καθώς στο βασικό σχήμα αγωνίστηκαν όσοι είχαν ξεκινήσει στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.
Στο 23’ αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο ο Σάντσες και τη θέση του πήρε ο Δημόπουλος, ο οποίος έκανε την πρώτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.
Το γκολ της ισοφάρισης από τη Λαμία στο 48’ δεν πτόησε τους παίκτες του Βόλου, οι οποίοι συνέχισαν να ακολουθούν πιστά το πλάνο τους και κατάφεραν να σκοράρουν στο 64’ με τον Δουβίκα.
Ένα παλικαρίσιο γκολ από τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος ήταν στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή.
Το δεύτερο γκολ του Βόλου έριξε ψυχολογικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και να απειλήσουν το τέρμα του Γκαραβέλη.
Οι «κυανέρυθροι» στο τελευταίο δεκάλεπτο πρόσεξαν τα μετόπισθεν, έκλειναν καλά τους χώρους, συνέχισαν να αγωνίζονται δυνατά και να πιέζουν. Συνέχισαν να έχουν πολύ καλή τακτική στο παιχνίδι τους και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη μακριά από το Βόλο σε δύο παιχνίδια, που τους έφερε στην 4η θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς (ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό που έχει όμως ένα ματς λιγότερο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις