“Είστε ο Απόλλων της Λάρισας”

Νέα ανακοίνωση των Austrian Boys με την οποία απαντούν στον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης.

Αναλυτικά:

«Ενημερωθήκαμε ότι βρήκατε να πιαστείτε από τη λέξη «μουσαφίρηδες» να αποπροσανατολίσετε το κόσμο σας για την εξευτελιστική ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Λοιπόν για να μαθαίνετε η λέξη αυτή είναι το ψευδώνυμο σας και το έχετε κερδίσει με το χούι σας να βρίζεται την πόλη μας το ΒΟΛΟ ΜΑΣ εν χορώ είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Όσο θα βρίζετε το τόπο μας το ΒΟΛΟ μας  θα είστε «ΜΟΥ-ΣΑ-ΦΙ-ΡΕ-ΟΙ».

Όσο αφορά τα περί μαρτυριάρηδων και ρουφιάνων, η ιστορία λέει ότι όταν ήρθατε να πείτε τα «κάλαντα» στην ΝΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ σας καλύψαμε και σας σώσαμε στον δικαστή, ενώ εσείς σε αντίστοιχη περίπτωση δώσατε στο δικαστή ακόμη και το ΑΦΜ μας και κάποια μέλη μας ακόμη έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη. ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ – ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ – ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.

Όσο για το Φασίστες, άλλη μια αντίδραση της αμορφωσιάς που σας διακατέχει και μια αντίδραση λόγω του πανικού της πρώτης ανακοίνωσης μας. Εμείς στις τάξεις των μελών μας δεν έχουμε ηγετικά μέλη ακροδεξιών στοιχείων, εσείς ΕΧΕΤΕ!!!

Πάμε τώρα στη καραμέλα της Κασσάνδρας που είστε οι μόνοι  που τη γλείφετε αυτή την καραμέλα,  γιατί σας δίνει ύπαρξη. Ναι εμείς αγοράσαμε την Κασσάνδρα 450.000 ευρώ , χρήματα που μαζευτήκανε σε 12 μέρες και τη φέραμε στο Βόλο και είναι ιδιοκτησία μας. Δεν έγινε καμία συγχώνευση, αγορά έγινε και τέλος. Όπως έχουν γίνει στην Ελλάδα άλλες δεκάδες τέτοιες ενέργειες από άλλες ΠΑΕ, όπως εσείς έχετε αλλάξει 18 ΑΦΜ.

Η Ομάδα μας είναι η ΜΕΓΑΛΗ ομάδα της πόλης (που βρίζετε), η ομάδα με τις καλύτερες διακρίσεις , είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Εσείς είστε οι δεύτεροι, είστε ο Εργοτέλης της Κρήτης, ο Απόλλων της Λάρισας, η Αχαϊκή της ΠΑΤΡΑΣ, έτσι σας αναγνωρίζει το ποδοσφαιρικό-ομαδικό κοινό της Ελλάδος.

Συνεχίστε τις κωλοτούμπες ψευδό ανόθευτοι, συνεχίστε να έχετε τα πρωτεία της μιζέριας και της κλάψας, ΔΕΥΤΕΡΟΙ….

ΥΓ. Καλή επιτυχία στο MEGA- ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ».