Σ. Παπαδόπουλος: Έχω ένα παράπονο από τους παίκτες μου…

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στον Πανελευσινιακό, ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι δεν του αρέσει η αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Ο Σούλης Παπαδόπουλος επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει τους τρεις βαθμούς που έχασε με Αχαρναϊκό και Απόλλων Σμύρνης για να παραμείνει στους στόχους του, ενώ δήλωσε επίσης πως κανένας παίκτης από την ομάδα του δεν θεωρείτε βασικός ή αναπληρωματικός. Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι πολλοί δεν θα μας έδιναν συγχαρητήρια για τη σημερινή μας νίκη, γιατί την περασμένη εβδομάδα χάσαμε ένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα, που δεν έπρεπε να το χάσουμε. Πιστεύω ότι ήταν άδικο το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Το μόνο ευχάριστο ήταν ότι παίζαμε πολύ γρήγορα το επόμενο παιχνίδι και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Προσπάθησα να πω στους παίκτες μου ότι ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά και οι τρεις βαθμοί. Δεν τους έδειξα φάσεις από το προηγούμενο παιχνίδι γιατί ήθελα να τους βγάλω από το μυαλό ορισμένα πράγματα. Τους είχα πει ότι θα τους τις δείξω μετά το σημερινό (σ.σ. παιχνίδι), όπως και έγινε στα αποδυτήρια.

Σήμερα πετύχαμε πέντε γκολ, είχαμε ένα δοκάρι και δημιουργήσαμε και άλλες 2-3 φάσεις. Ο αντίπαλος εκτός από το γκολ, δεν δημιούργησε κάποια άλλη φάση. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Παίξαμε καλά. Θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Δεν μου αρέσουν πολλά από την αμυντική λειτουργία της ομάδας μου.

Το μόνο παράπονο που έχω από τους ποδοσφαιριστές μου και δεν τους το συγχωρώ, είναι το ένα φάουλ στο 85΄ με τον Αχαρναϊκό και ένα κόρνερ με τον Απόλλωνα. Είναι τρεις βαθμοί, με τους οποίους θα βρισκόμασταν σήμερα στη δεύτερη θέση μαζί με τα Τρίκαλα. Έχουμε δώσει υπόσχεση, αυτούς τους τρεις βαθμούς να τους βρούμε σε ένα παιχνίδι που δεν υπολογίζουμε ότι θα τους πάρουμε, αν και ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει πάντα για τη νίκη. Αυτούς τους τρεις βαθμούς που μας λείπουν, πρέπει να τους πάρουμε αλλού, αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε στόχους. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου.

Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη που θα χρησιμοποιηθούν άλλα παιδιά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζουν όλοι. Έτσι, γίνεται στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Στο ποδόσφαιρο για εμένα υπάρχει μόνο η νίκη. Σήμερα για το πέναλτι που διαμαρτυρηθήκαμε και πήγα και εγώ εκεί (σ.σ. κοντά στο βοηθό) είναι τρία μέτρα μέσα στην περιοχή. Τι να κάναμε δηλαδή; Να λέγαμε καλά έκανες και δεν το έδωσες;».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις