Νέο δυνατό φιλικό σήμερα για Ολυμπιακό Β. κόντρα στον Απόλλωνα Λ.

Το έβδομο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασία του δίνει σήμερα στη Φιλιππούπολη της Λάρισας ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Απόλλωνα στις 5 μ.μ. σ’ ένα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα δει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του κόντρα σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, καθώς δεν έπαιξε στα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια, με Πιερικό, Δήμητρα και Βέροια, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε. Επίσης, ετοιμοπόλεμος είναι και ο Θωμάς Γραικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Πιερικό. Και οι δύο παίκτες μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και χθες έβγαλαν όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο σημερινό φιλικό θα δοκιμάσει και πάλι να παίξει η ομάδα με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας, εκτός απρόοπτου, θα είναι ο Ξενοδόχοφ, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελέσουν οι Γραικός, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς και Μπουτζίκος. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Αγρόδημος και Κόλα, ο Ντα Κάμπο θα παίξει πίσω από τον φορ, ως «δεκάρι», σίγουρη θέση στην ενδεκάδα έχει ο Μπαράνκο, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Παπαδημητρίου, Βασιλούδης και Σκοπελίτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις