Δύο Αργεντινούς αποκτά ο Γ.Σ. Αλμυρού

Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Αλμυρού δεν σταματούν την προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι στην ομάδα βρίσκεται ο Φαμπρίτσιο Πότσι, που εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και μάνατζερ. Έτσι, του ζήτησαν να ψάξει στην αγορά της πατρίδας του, της Αργεντινής, για νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες που θα ήθελαν να παίξουν στον Γυμναστικό, να διακριθούν με τη φανέλα του και από εκεί και πέρα ο σύλλογος να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Ο Πότσι πρότεινε δύο συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές, τους Μάρτιν Νίκολας Πατσέκο και Χουάν Γκαρσία, που στη συνέχεια τα βρήκαν με τη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.

Μάλιστα, ο πρώτος θα βρίσκεται στην Ελλάδα αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα έλθει στον Αλμυρό για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «δεκάρι». Ομάδα του στην Αργεντινή ήταν η Ατλέτικο Σεντενάριο, ενώ την τελευταία διετία έπαιξε σε συλλόγους της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην ημιεπαγγελματική  Άφρο Νάπολι Γιουνάιτεντ και την Νόλα 1925, που μετέχει στη Serie D (της 4ης κατηγορίας).

Όσον αφορά τον 18χρονο Χουάν Γκαρσία, θα γίνει ο τρίτος Αργεντινός του ΓΣΑ, αλλά η άφιξή του αναμένεται σε δύο εβδομάδες περίπου. Η καθυστέρηση έγκειται στο γεγονός ότι μόλις ενηλικιώθηκε και χρειαζόταν να γίνει μία διαδικασία στο ελληνικό προξενείο για να πάρει την έγκριση και να μπορέσει να ταξιδέψει στη χώρα μας.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις