Βόλεϊ: Στη 2η θέση η Αργώ στο τουρνουά του Ολυμπιακού Βόλου

Την 2η θέση στο τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου κατέκτησε η γυναικεία ομάδα της Αργούς, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Στο 1ο τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου συμμετείχε η γυναικεία ομάδα της Αργούς μαζί με τους συλλόγους Φιλαθλητικός Λάρισας, Νίκαια Λάρισας, Νίκη Βόλου, Γ.Σ. Βόλου και τον διοργανωτή Ολυμπιακό Βόλου. Στη διοργάνωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα ,είδαμε πολύ ωραία παιχνίδια από όλες τις ομάδες που πρόσφεραν πλούσιο αγωνιστικό θέαμα.

Για την ιστορία η ομάδα μας τερμάτισε στην 2η θέση μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα με τον Φιλαθλητικό Λάρισας που κρίθηκε στα σημεία. Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και ιδιαίτερα τον προπονητή Περικλή Ξύδη που μας προσκάλεσε. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις στην πόλη μας που ενισχύουν το άθλημα μας.

Η ομάδα μας πλήρης και σε αυτό το τουρνουά παρατάχθηκε με τις εξής αθλήτριες: Τάσσου, Παρισάκη, Γιαννετάκη, Γερολυμάτου, Νικολάου, Πόλη, Παΐλα, Αναστασιάδη, Κάστανου, Γιαλόγλου, Χειμάρα, Κασιούρα, Πώπου, Αγγέλη, Αμυγδαλοπούλου.

Προπονητικό τιμ: Σταθόπουλος, Τιρτιράκης, Φουρκιώτης».

Στο μεταξύ, για το πρωτάθλημα κορασίδων η Αργώ ηττήθηκε με 3-0 σετ από τη Νίκη. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Αργούς τα 19 χαμένα σερβίς και συνολικά 43 λάθη που έκανε η ομάδα τους, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να διαμορφωθεί αυτό το αποτέλεσμα, ενώ εύχονται καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης.

Η σύνθεση της Αργούς ήταν η εξής: Αμυγδαλοπούλου, Κασιούρα Β., Κασιούρα Χ., Παΐλα, Κάστανου, Ανατολή, Γιαννέλου, Σταθοπούλου Σ., Γκέκα Τιρτιράκη, Σουντουλουμάκη Κανανά (λ.) Σταθοπούλου Μ. (λ.).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις