«Η ντροπή της χώρας όλης»

Στην ανακοίνωση των Aurstian Boys απάντησαν οι Blue Angels.

Αναλυτικά:

Είπαμε να μην ασχοληθούμε με εσάς γιατί έχετε χαζέψει από αυτά που σας κάνουν και σας κάνουμε αλλά μας αναγκάζετε να σας θυμίσουμε τις ντροπές σας.

Μιλάτε για ρουφιανιά όταν το 2013 μας δίνατε στον περιφερειακό στα φιλαράκια σας. Που όταν γονατίζατε και παρακαλούσατε στα αφεντικά σας, ερχόμασταν να σας ξυπνήσουμε και βάζατε ασφαλίτες μπροστάρηδες.

Μιλάτε για ακροδεξιά στοιχεία απ’ την στιγμή που είστε απ’ τους μοναδικούς συλλόγους που είχατε επίσημα σύνδεσμο- παράρτημα των φασιστών της πόλης και στην κερκίδα σας σηκώνατε εθνικιστικά σύμβολα, μέχρι και τη σημαία του Γ’ Ράιχ.

Τώρα όσο αφορά το βρίσιμο του Βόλου δεν βρίζουμε την πόλη μας, που οι πρόγονοί μας έφτιαξαν με κόπο και αίμα, σε αντίθεση με εσάς που τρέχατε να φύγετε και δίνατε κόσμο και κοσμάκη, βρίζουμε αυτό το «Βόλος» που λέτε γιατί ως συνήθως ντρέπεστε να πείτε την ονομασία της ομάδας σας.

Ασχοληθείτε με τους «Τζίλιδες» που σας περιτριγυρίζουν και αφήστε την μεγαλύτερη ομάδα της Μαγνησίας και έναν από τους μεγαλύτερους επαρχιακούς συλλόγους στην Ελλάδα, να κοιτάει μπροστά. Λοιπόν μην το κουράζουμε άλλο είστε η βρωμιά της πόλης και η ντροπή της χώρας όλης.

υ.γ.1 Μην κλαίτε, ο Αχιλλέας θυμάται τα όσα κάνατε να τον ζεστάνετε και να τον κάνετε πρώτο πολίτη της πόλης.

υ.γ.2 Η ομάδα που στηρίζετε με δικούς σας πρώην φιλάθλους (Πύδνα), βρήκε το αδύναμο σημείο του προπονητή μας που έχει όρεξη για δουλειά και θέλει να δει την ομάδα σε ένα δυνατό τεστ. Μην γνωρίζοντας την σημασία ενός τέτοιου φιλικού.

υ.γ.3 Δεν θα ξανά ασχοληθούμε με ανακοινώσεις και αηδίες με εσάς γιατί μικραίνουμε σαν λαός και σαν ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις