Στην κυκλοφορία τα διαρκείας της Νίκης – Επιστροφή στο Πανθεσσαλικό

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν στο Πανθεσσαλικό, ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας, που θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες της. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και υπάρχει μέριμνα για τους οργανωμένους οπαδούς, τους ανέργους, τις γυναίκες και τους φοιτητές.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Κλείσε τη δική σου θέση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς μας, στη νέα προσπάθειά της για αγωνιστικές επιτυχίες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Blue: €50
Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).
Basic: €100
Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).
Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.
Gold: €200 / VIP: €500
Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Family: €120
Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).
ΔΙΑΘΕΣΗ
Τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία:
1. Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (9:30-14:30).
2. Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” (18:00-21:00).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
-Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
-Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας. Η υγεία και η ασφάλεια των φίλων της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις