Δύσκολο έργο με Αιγινιακό έχει ο Ρήγας

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει αύριο στις 3 μ.μ. στο Βελεστίνο ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Αιγινιακό. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Γ’ Εθνικής, χωρίς τον προπονητή τους Λάκη Μπακάλη. Οι Βελεστινιώτες θα αγωνιστούν με πάθος απέναντι σε μία ισχυρή…

…ομάδα, που βρίσκεται στη 2η θέση και διαθέτει επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η αποστολή τους δεν θα είναι εύκολη, αλλά στο πλευρό τους θα έχουν εκατοντάδες φιλάθλους, στις τάξεις των οποίων επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση.
Ο Χρήστος Σπαθής μαζί με τον Γιώργο Χατζή, θα έχουν ξανά την τεχνική επιμέλεια λόγω της απουσίας του προπονητή Λάκη Μπακάλη (φοιτά σε σχολή στην Κέρκυρα για την απόκτηση διπλώματος UEFA Α).
Όσον αφορά τον Γιώργο Χατζή, αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Πύρασο εξέτισε την ποινή του και έτσι θα αγωνιστεί αύριο, σε αντίθεση με τον στρατευμένο Γιώργο Αλεξίου και τον τραυματία Αποστόλη Σφάκα.
Η αποστολή του Ρήγα είναι η εξής: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Παναγιώτης Αποστολίδης, Νίκος Βουραζέρης, Ντίνος Γεωργατζής, Σπύρος Γκάγκας, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Κώστας Ζενούνι, Παρασκευάς Θεοδώρου, Γιάννης Κορέτα, Γιάννης Μουσαμπελίου, Στέργιος Μπακάλης, Μάνος Πάσχος, Δημήτρης Σέττος, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Τσίπι, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Γιώργος Χατζής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις