Βλέπει τις αδυναμίες ο Ξηροφώτος και δουλεύει πάνω σ’ αυτές

Ατομικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο στοίχισαν την ήττα στον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1 στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Ο Στέφανος Ξηροφώτος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους και κατάφερε να πετύχει γκολ με τον Μπρούνο Μπαράνκο στο 39’.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70’ η ομάδα δεν είχε την ίδια συνοχή, έγιναν αρκετά λάθη, τα οποία και πλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο Απόλλων τα εκμεταλλεύτηκε και σημείωσε δύο τέρματα, γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη στο τέλος.

Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας επανήλθε ο Θωμάς Γραικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Πιερικό και δεν έπαιξε στα φιλικά με Δήμητρα και Βέροια. Δεν αγωνίστηκε και πάλι ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, ο οποίος δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από φιλικά παιχνίδια εντοπίζουν τις αδυναμίες τους και θα φροντίσουν να τις διορθώσουν μέσα από τις προπονήσεις, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις