Ντέρμπι κορυφής Νίκης-Γ.Σ. Βόλου στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Ν. Ιωνία. Εκεί στις 17.00 Νίκη και Γ.Σ. Βόλου θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους στο πιο ενδιαφέρον ματς της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στο «ρετιρέ» με 9 βαθμούς και όποιος κερδίσει σήμερα θα πάρει ως έπαθλο την παραμονή στην κορυφή…

…του 1ου ομίλου.
Ο Θανάσης Μπουλιάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Ο Θεόδωρος Τοκατλίδης δεν μετέβη στον Αλμυρό για οικογενειακούς λόγους αλλά τώρα θα είναι παρών, ενώ στις προπονήσεις μετέχει και ο Παναγιώτης Τσώλης που προέρχεται από επέμβαση πρόσθιου χιαστού. Ωστόσο το αν θα χρησιμοποιηθεί σήμερα εξαρτάται από την τεχνική ηγεσία.
Η σύνθεση της Νίκης: Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα στο σημερινό ντέρμπι.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γ.Σ. Βόλου θεωρείται ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του 1ου ομίλου αυτή τη στιγμή. Οι «μαυραετοί»… πετούν από νίκη σε νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Βέβαια το σημερινό ματς είναι σαφώς πιο δύσκολο γεγονός που το ξέρουν καλά οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης.
Ο Θανάσης Τσαπραΐλης αισθάνθηκε «τσίμπημα» στον προσαγωγό πριν δύο εβδομάδες και προφυλάχθηκε, ώστε να είναι έτοιμος για το σημερινό ντέρμπι.
Οι παίκτες στους οποίους στηρίζεται ο Γυμναστικός είναι οι: Χρήστος Καλογερόπουλος, Απόστολος Κωστούλας, Θανάσης Τσαπραΐλης, Φίλιππος Σέρρης, Αλέξανδρος Σουλιώτης, Στέργιος Χατζόπουλος, Θανάσης Παυλόπουλος, Βασίλης Παλάσκας, Μάριος Τσίρος, Γιάννης Κουρουπάκης, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Χρήστος Ζαρογιάννης, Αντώνης Σαμαράς.