«Ηθική μας υποχρέωση να στηρίξουμε την ομάδα και τη διοίκηση»

Ηθική υποχρέωση να σταθούν δίπλα στην ομάδα και στη διοίκηση θεωρούν οι οργανωμένοι της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα το Blue Club. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημερώνουν τα μέλη για τον τρόπο διάθεσης των συνδεσμιακών καρτών διαρκείας και καλούν τον κόσμο της ομάδας να συμμετάσχει στην ποδηλατοδρομία για την Φλόγα.

Η ανακοίνωση:

Ο σύνδεσμός μας Blue Club “Π. Ντοκούζης” 1985 – Θύρα 3, είναι ανοιχτός κάθε μέρα και δέχεται εγγραφές νέων μελών από τις 18:00-21:00 στα γραφεία μας στην οδό Αναπαύσεως 27.

Επίσης τα μέλη μας αφού λάβουν την απαραίτητη βεβαίωση από το σύνδεσμο, θα μπορούν με αυτή να προμηθεύονται τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας από τα σημεία πώλησή τους όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ, στην τιμή των 50 ευρώ!

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου για μια ακόμη χρονιά αφουγκραζόμενη τις αγωνίες του κόσμου της ομάδας και σεβόμενη τις απαιτήσεις που επιβάλουν οι περιστάσεις αλλά και οι δύσκολοι καιροί που ζούμε κάνει ότι μπορεί από το δικό της μετερίζι για να φτάσει η Νικαρά μας ψηλά!

Είναι ηθική μας υποχρέωση να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να σταθούμε στο πλευρό της , αρωγοί και συμπολεμιστές στην προσπάθεια που γίνεται να δούμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει!

Τέλος προτρέπουμε όσους μπορούν να δώσουν το παρών στην ποδηλατοδρομία που διοργάνωνει ο ερασιτέχνης με πρωτοβουλία του αθλητή της ποδηλασίας της Νίκης Βόλου, Άγγελου Κριτσιώτη για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Η ποδηλατοδρομία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 11/10/202 με σημείο εκκίνησης τον Άναυρο μέχρι τις Αλυκές και επιστροφή στον Άναυρο με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ και προαιρετική αγορά μπλούζας Νίκη Βόλου-Φλόγα επίσης 5 ευρώ. Τέτοιες ενέργειες είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τυγχάνουν όχι μόνο ευρείας αποδοχής αλλά και ενεργής συμμετοχής του κόσμου γιατί η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο όπλο μας απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία…

Γιατί ΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις