Αρχίζει να φαίνεται η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Βόλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, φαίνεται να καταλήγει σε μια ενδεκάδα, αν κρίνουμε από τα τελευταία δύο φιλικά, με Βέροια και Απόλλωνα Λάρισας, που έδωσε η ομάδα εκτός έδρας.
Στα παραπάνω φιλικά δεν αγωνίστηκε ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ, λόγω τραυματισμού, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Λαδά διεκδικούν τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα, Γραικός και Μπουτζίκος λογίζονται ως οι δύο βασικοί οπισθοφύλακες, με τους Φιλίποβιτς και Γιαννίτση να αποτελούν τους δύο κεντρικούς αμυντικούς.
Στη μεσαία γραμμή η τεχνική ηγεσία εμπιστεύεται τους Αγρόδημο, Κόλα, Ντα Κάμπο, ενώ είδαμε στις πλευρές τους Σκοπελίτη και Μπαράνκο, με τον Παπαδημητρίου να είναι ο φορ της ομάδας. Πάντως, ο Μπαράνκο φαίνεται πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού, όπως φάνηκε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα, καθώς η θέση του είναι φορ. Στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού διακρίθηκε, τόσο στο φιλικό με τη Βέροια, όσο και στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Στάθης Βασιλούδης, ο οποίος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.
Βέβαια, στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας, όπως οι Ρόκας, Γεωργακόπουλος και Βουκελάτος, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμη μέσος, ο οποίος θα διεκδικήσει και αυτός θέση στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις