Έκανε το “μπαμ” η Δήμητρα με την απόκτηση του Κριστιάνο Μεντί

Σε μια σημαντική μεταγραφή, παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, προχώρησε η νεοφώτιστη Δήμητρα. Η διοίκηση της ομάδας της Ευξεινούπολης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Τάσο Δεληζήση, με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον επιθετικό Κριστιάνο Μεντί. Πρόκειται για Σενεγαλέζο επιθετικό, με εθνικότητα από την Ακτή Ελεφαντοστού και έρχεται στη Δήμητρα για την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Συμφωνία της «Δήμητρας» με τον Κριστιάνο Μεντί. Ο επιθετικός του Αλμωπού Αριδαίας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ετοίμασε τις βαλίτσες του για την «Θεά» της Μαγνησίας και άμεσα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της ένταξής του στην ομάδα.

Ο 29χρονος (04/06/1991) γεννημένος στη Σενεγάλη επιθετικός, αλλά με εθνικότητα από την Ακτή Ελεφαντοστού, αγωνιζόταν στη Ντακάρ της χώρας του ενώ παλαιότερα έχει περάσει από τον Βύζαντα Μεγάρων (17 συμμετοχές και 2 γκολ στη Γ’ Εθνική) και την ΑΠΕ Λαυρεωτική της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Το καλοκαίρι εντάχθηκε στο ροστερ του Αλμωπού Αριδαίας και από εκεί μεταπήδησε στον Ηρακλή και στον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Σενεγαλέζος υπέγραψε την Παρασκευή το νέο του συμβόλαιο με τη Δήμητρα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει και να πετύχει πολλά γκολ: «Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να μάθω περισσότερα για την νέα μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και θα τα δώσω όλα για να πετύχουμε, με την βοήθεια των συμπαικτών μου. Αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης. Εδώ ήρθα για να βάλω γκολ.

Σημασία έχει να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δήμητρα κινείται για την απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εφόσον προχωρήσει η μεταγραφή, η ομάδα της Ευξεινούπολης να ενισχυθεί σημαντικά στο κέντρο άμυνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις