Βόλος: Ντεμπούτο Ουάρντα, επιστροφή Νίνη στο σημερινό φιλικό με Νίκη

Δεν μένουν άπραγοι οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, με Μολδαβία (αύριο) και Κόσοβο την προσεχή Τετάρτη. Οι «κυανέρυθροι» δίνουν σήμερα Σάββατο στις 4 μ.μ. φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη στο ΕΑΚ.
Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ωστόσο, θα δώσει περισσότερο χρόνο σ’ εκείνους που δεν αγωνίστηκαν ως βασικοί στα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Στο σημερινό φιλικό ντεμπούτο με τη κυανέρυθρη φανέλα θα κάνει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αμρ Ουάρντα.
Στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έχει να παίξει από το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία, στις 26 Αυγούστου.
Θα δούμε, επίσης, να αγωνίζονται με την ομάδα οι Μπόρις Κλέιμαν, Αντώνης Ντεντάκης, Στέργιος Δημόπουλος, Γέρασιμος Μήτογλου, Γιάννης Κιάκος, Τάσος Κρητικός, Χούλιαν Μπαρτόλο, Έρικ Γέντρισεκ, Γιώργος Κανελλάκης, Παύλος Λογαράς, πέρα από ορισμένους από τους βασικούς παίκτες που θα παίξουν κανονικά.
Ο Σαλβαδόρ Σάντσες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με τη Λαμία, όπως και ο Σέρτζιο Τέκιο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο σημερινό φιλικό. Θα είναι, ωστόσο, έτοιμοι εκτός απρόοπτου, να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Επίσης, δεν θα αγωνιστεί ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.
Το σημερινό φιλικό Νίκη-Βόλος θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Volos TV.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις