Ηττήθηκαν με 2-0 οι Νέοι του Ολυμπιακού Β. από τον Πανσερραϊκό

Ούτε στην τρίτη φετινή έξοδο η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ηττήθηκε με 2-0 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League.
Η ομάδα…

..του Θωμά Μακρή, ωστόσο, παρουσιάστηκε πιο ανταγωνιστική και καλύτερη σε σχέση με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Λαμία και Αγρ. Αστέρα και θα μπορούσε, αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πιο τυχερή, να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.
Αξίζει να σημειώσουμε πως οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ νεαροί σε ηλικία, σε σχέση με τις άλλες ομάδες και όλοι σχεδόν αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο.
Ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι στο τελευταίο 20λεπτο, με δύο τέρματα που σημείωσαν οι παίκτες του Πανσερραϊκού στο 72′ και στο 81′. Το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε με χτύπημα φάουλ από τα 25 μέτρα, με τη μπάλα να πηγαίνει στο «παραθυράκι» του Σπηλιόπουλου.
Νωρίτερα, στο 0-0, ο Ολυμπιακός έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ. Η πρώτη με τον Αλαμάνη, όταν από πλάγια θέση θέλησε να βρει τον Μπάσαρι, με τους αμυντικούς του Πανσερραϊκού να διώχνουν την τελευταία στιγμή και η δεύτερη με τον Μπέικο, όταν σε κενή εστία πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σπηλιόπουλος, Παρασκευόπουλος (85′ Πάτσης), Αγγελής, Παπαϊωάννου, Γαρυφάλλου, Ράπτης, Μπάσαρι (79’Γκουγκούδης), Καναβός (61′ Μπλούχος), Αλαμάνης (71′ Ζαρίφης), Χατζησταμάτης, Μπέικος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις