Κόλλησαν στο «μηδέν» Σαρακηνός και Θησέας

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι ομάδες του Σαρακηνού και του Θησέα Αγριάς. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Από αυτή την αναμέτρηση το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ, καθώς υπήρχαν δυνατές μονομαχίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ανάμεσα στους παίκτες των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων, οι οποίοι ξεχώρισαν για το πάθος που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα σημειώθηκε στο 25΄. Ο Κόρμπας έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σαρακηνού να απειλήσει. Ο Καραπλιάγκος δοκίμασε το σουτ από μακριά, όμως ο Μπουργάνης του είπε «όχι», στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Δημακόπουλος δεν κατάφερε να βρει με το κεφάλι τη μπάλα για να ανοίξει το σκορ από κοντά.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 70΄ ο Βαϊτσης πάσαρε στον Τσεκούρα, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Σαρακηνός είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσεκούρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην πρώτη ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων δοκίμασε το σουτ, αλλά οΜπουργάνης κατάφερε να αποκρούσει, ενώ στη δεύτερη λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού το σουτ του Τσεκούρα κατέληξε εκτός εστίας.

Διαιτητής: Χαλβατζάκος
Α΄ Βοηθός:
Κόκκαλης
Β΄ Βοηθός:
Σακκάς Π.
Παρατηρητής:
Ρούσης

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στούκας, Ρουκάς, Σουάρεζ-Τσιαμπαλής, Καλαμάτας, Τανάγιας, Καραπλιάγκος (86΄ Τσάπι), Δημακόπουλος, Τσορβατζής, Κατής, Σατελιάν (66΄ Τσεκούρας), Βαΐτσης
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Μούτος, Τζούμας, Σούδης, Αλαμάνης (63΄ Λιάρος), Κατσιώτης, Κόρμπας, Βαλωτής, Σαμαράς, Ισά (83΄ Μουράτης)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις