Α. Κούρτογλου: Με καλή ψυχολογία κόντρα στον Αμβρυσσέα

Τον Αμβρυσσέα Διστόμου φιλοξενεί σήμερα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού, με το παιχνίδι να έχει οριστεί να αρχίσει στις 16.00. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να μπουν με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα, κατακτώντας την πρώτη τους νίκη.
Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως τόνισε ο προπονητής της Αλέξανδρος Κούρτογλου: «Συνήθως οι πρεμιέρες ενός πρωταθλήματος έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες που τις κάνουν και απρόβλεπτες. Ωστόσο, εδώ και δύο μήνες περίπου προετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα και εν μέρει είναι θετικό ότι ξεκινάμε με εντός έδρας παιχνίδι.
Θα αντιμετωπίσουμε μία παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας, αλλά με τη δυναμική που μας δίνει η έδρα, έστω και χωρίς τους φιλάθλους μας, θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Είμαι αισιόδοξος, καθώς βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, όπως έδειξαν και στα τελευταία φιλικά. Αυτό ανέβασε το ηθικό μας και γενικά πιστεύω ότι βασικό μας «όπλο» θα είναι και η πολύ καλή ψυχολογία».
Για τον σημερινό αγώνα δεν είναι διαθέσιμος ο τραυματίας Θανάσης Καναβός, ενώ οι Αλμυριώτες θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να εκδοθεί το δελτίο του νεοαποκτηθέντα Αργεντινού Μάρτιν Πατσέκο. Θυμίζουμε ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έλθει για τον Γυμναστικό ακόμη ένας Αργεντινός, ο Χουάν Γκαρσία.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις